Ördög Nóri és Balogh Edina egy hét eltéréssel adtak életet gyermeküknek, így mindketten nagyon várják már az ünnepeket, hiszen ez lesz az első babás karácsonyuk.

Az RTL Klub műsorvezetőjének és a Barátok közt sorozat színésznőjének az élete is a 7 hónapos csemetéje körül forog, és nagyon várják az első közös karácsonyot, amelyet idén már ők is anyukaként ünnepelhetnek. "Ez az első karácsonyunk, ami igazából nekünk fontos, a babák ebből még nagyon keveset észlelnek" - mondta Nóri a 8:08 Minden reggel műsorában.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

 "Nekünk az volt különleges, hogy a világító meg csillogó kis díszekért oda van Noel, és mindegyiket meg akarja fogni, órákon át képes hozzájuk beszélni meg nézegetni" - folytatta a témát Edina.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az RTL Klub sztárjai imádják a karácsonyt, és az ünnep szeretetét próbálják átadni kisbabájuknak is, annak ellenére, hogy ők még nem sokat fognak fel mindebből.

"Ahogy mi készülődünk az ünnepre, az a vibrálás hat rá, még ha nem is tudatosan, és ez a magja annak, hogy pár év múlva egy csillogó szemű kisgyerek legyen, aki imádva várja a karácsonyt. Én ebben érzem a felelősségünket, ahogy mi viszonyulunk az ünnephez, érzés szinten megmarad benne, még ha konkrét élményei nem is lesznek erről egyelőre" - fejtegette Nánási Mici anyukája, aki a szentestét meghitt hangulatban tölti majd családjával hármasban.