Ilyen jól még sosem nézett ki Kiszel Tünde, mint a hétfőn este megrendezett, jövő évi naptárának a bemutatóján! A korának megfelelően öltözött fel és a haja is ízléses, alkalmi frizurába volt fésülve.

Sok probléma után végre elérkezett a nap, amikor Tünde megtartotta jövő évi, immár 13. naptárának bemutatóját, amelyből a Life.hu már pár képet már megmutatott. Az ország legismertebb naptárdívája az eseményen családja, barátai és rajongói társaságában a születésnapját is megünnepelte, ennek pontos évszámát viszont továbbra sem árulta el. Az est folyamán volt kacagás és könnyek is hullottak.Tünde egészen elérzékenyült, amikor a lassan nagylánnyá cseperedő Donatella énekelt neki egy dalt, viszont jókat nevetett Ihos József humorista poénjain.Tünde mellett ezúttal egyetlen fiatal fiú sem igyekezett rivaldafénybe kerülni, viszont meglepetésvendégként feltűnt a néhai Komár László ügyvédje, Grespik László, aki elárulta, nagy tisztelője a naptárdívának, és csodálja, hogy Tünde a munkásságát ért számos támadás ellenére is ennyire kiegyensúlyozott és boldog. Végül Tihanyi Tóth Csaba, a Barátok közt sztárja is befutott felköszönteni Tündét.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A születésnapi partival egybekötött naptárbemutatómra a rajongóimat és a támogatóimat hívtam meg, azokat a szívemhez közelálló személyeket, akik segítettek, hogy elkészüljön a 2014-es naptáram. Az egyik kedvenc hónapom lett a júliusi, ahol a kislányommal, Donatellával pózolok, de szeretem a címlapon szereplő fotót, a fehérneműs és a ferraris képet is. És hogy meddig fogok még naptárat készíteni? A végtelenségig, amíg igény van rá, nem szabad abbahagyni" - mesélte Tünde, aki a délutánt fodrásznál, sminkesnél és körmösnél töltötte.

Ihos József is felköszöntötte TündétFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Úgy gondolom, hogy meg kell adni a módját a bemutatónak. Nagyon sok hódolom, lovagom és rajongóm eljött, rengeteg virágot és ajándékot kaptam. Volt itt elég sok fiatalember, egyik jobban nézett ki, mit a másik."