Azt mondja, ha nem kérnek bocsánatot az énekesnőtől, amiért kitiltották a parlamentből, akkor karácsonykor kitálalja a politikusok szextitkait. Azóta pedig Puskás Peti is nyílt levelet küldött Tündének.

Egyre nagyobb a botrány Krasznai Tünde parlamenti kitiltása körül. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla az Origo információira hivatkozva, az X-Faktor egykori versenyzője nem énekelhet a szokásos Országházi Gyermekkarácsonyon pornós előélete miatt.  Az RTL Klub közölte, hogy akkor egyik x-faktoros sem lép fel. Terry Black pedig azt követeli az országgyűlési képviselőktől, kérjenek bocsánatot az énekesnőtől, különben nyilvánosságra hozza azok listáját, akik szerinte vétettek a közerkölcsök ellen. 

Terry BlackFotó: RTL Klub/Sajtóklub

„Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez lesz az én ajándékom. Gondolom, megfontoljátok!" – írta a közösségi portálon Terry. A Bors megkeresésére pedig ezt fűzte hozzá: „Ez, ami Tündével történt, már tényleg mindennek a legalja. Milyen alapon dönt bárki így? Ráadásul a Parlamentben? Senki ne felejtse el, enyém volt Magyarországon az első, melegeknek létrehozott szórakozóhely, ami tíz éven át működött, és ott sok ismert embert láttam. Tudok olyan politikusokról, akik házasok, mégis elítélhető a magánéletük, maguk is házasságtörők. A perektől meg azért sem félek, mert ha kell, tanúkat hozok a bíróságra, hogy együtt emlékezzünk a múltra és beszélgessünk az erkölcsösségről" – fejtette ki az előadóművész.

Korábban nyilatkozatot adott ki a történtekről dr. Edvi Péter, az eseményt szervező Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke: ebben azt írja, egyedül hozta meg a döntést Krasznai ügyében. Az okok között fölsorolja, hogy szerinte a lány nem lehet a gyerekek példaképe.

A rendezvény házigazdája egyébként Kövér László, a parlament elnöke.