Elfáradt és pár napot egyedül töltött Krasznai Tünde. Az X-Faktor énekesnője így pihente ki az X-Faktorral járó hatalmas pörgést.

"Egy hétig magamra zártam az ajtót, nem is beszéltem egyáltalán senkivel. Szerencsére a bará­taim tiszteletben tartották a döntésemet, és hiába laktam náluk, nem zavartak. Gyakorlatilag semmit sem csináltam, csak aludtam, ettem, filmeket néztem. Rajongok a filmekért, az Időutazó feleségét például most láttam először, és nagyon jó volt. Ez a hét úgy feltöltött, hogy az hihetetlen. Fantasztikus volt az egyedüllét, nagyon jól­esett" - árulta el a Vasárnapi Blikknek Krasznai Tünde, aki a szentestét is magányosan töltötte.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Azt akartam, hogy a karácsony első felében ne legyen körülöttem senki. Elfáradt a lelkem az utóbbi időben. Számomra az X-Faktor maga volt az ünnep, így a karácsonyi hangulat egy kicsit elveszett. Más volt, mint amilyen lenni szokott" - tette hozzá az énekesnő, aki azóta a Facebookon tette közzé, hogy albérletet keres. "HelloBello kedves emberek! Segítségért fordulok hozzátok: kiadó lakást keresek és elég sürgős lenne. Ha bárkinek van bármilyen ötlete írjatok üzenetet" - írja, számítva a rajongók segítségére. 

Tünde egyébként csupán egy szobát akar valahol, ugyanis azt vallja, óvatosnak kell lennie, ki tudja, milyen bevételekre számíthat majd a közeljövőben.