Közösségi oldalán tette közzé Krasznai Tünde, hogy autóst keres, aki Pécsről Budapestre fuvarozná. Vajon az énekesnőnek olyan komoly anyagi gondjai vannak, hogy a vonatjegyet se tudja megvenni? Tény, az X-Faktor óta eddig egyetlen fellépése volt csupán. 

Krasznai Tünde állítja, az X-Faktor teljesen megváltoztatta az életét, hozzátette, nincs sok pénzre szüksége, csupán annyira, hogy a bérelt lakását fizetni tudja és teljen neki a napi betevőre. Amíg azonban nem bombázzák a felkérésekkel, vonatjegyre nem szívesen költene, így a következőt tette közzé Facebookján:

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

„Hellobello, kedves emberek! Egészen véletlenül nem indul valaki autóval Pécsről Pestre a mai nap folyamán?” – írta, majd a Bors kérdésére elmondta, alig várja, hogy több fellépése legyen. Geszti Péter, a lány mentora szerint Tündének bőven szüksége lesz segítségre, és hozzátette, félti versenyzőjét a műsor utáni léttől. "Mindenkinek, de Tündének különösen kell a noszogatás. Nem egy szabályos tehetség, nem rakható bele a megszokott keretekbe, és ez a hétköznapi munkában is nehézséget okozhat számára" – mondta még a döntő előtt Geszti, aki már akkor is kijelentette: nem engedi el az énekesnő kezét a műsort követően sem, és közvetlenül Tünde kiesése után elmondta, bármikor szívesen írna neki dalszöveget.