Balázs Péter színház igazgató Eszenyi Enikő pályázat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő reggel óta a Vígszínház próbatermében tartózkodik, ezért csak sejteni lehet, hogy valaki a fülébe súgta már a színházát érintő legújabb információt: egyedüli pályázóként indul a Vígszínház igazgató posztjáért. 

"Eszenyi Enikő ma délután újra beadta igazgatói pályázatát a 2014. február 1-től 2015. június 30-ig szóló időszakra" - szólt a szűkszavú közlemény, amit a Vígszínház a közösségi oldalára posztolt ki csütörtökön délután. A másik pályázó, Balázs Péter péntek délelőtt az MTI-vel tudatta, hogy nem indul a Vígszínház igazgatói pályázatának második fordulóján.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán, http://vigszinhaz.hu

Szerettük volna megtudni Enikőtől, hogy örül-e a hírnek, de mivel jelenleg próbál, későbbre ígért választ a színház sajtósa. Azt nem árulta el, hogy az igazgatónőt valaki értesítette-e már a színházat érintő délelőtti fordulatról.

Madonna pénisz alakú vízipipával köszöntötte az újévethttp://www.life.hu/legykepben/20140103-madonna-popdiva-penisz-alaku-vizipipaval-bucsuztatta-az-oveet-es-koszontotte-az-ujat.htmlItt szenvedett balesetet Schumacherhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-michael-schumacher-egykori-forma-1-pilota-utvonalat-jarta-vegig-egy-profi-sielo-a-francia-alpokban.htmlÖt hosszú hétvége lesz idénhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-2014-ben-ot-hosszu-hetvege-lesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.