A Republic együttes elhunyt énekesének édesanyja állítja, megtalálta fia méltó utódját, aki továbbviheti fia szellemi örökségét.

A KisCipő nevezetű zenekarban kell keresni Bódi László Cipő méltó utódját, állítja Gizi néni a megboldogult énekes édesanyja. A gyászoló édesanya nemrégiben találkozott a 19 éves Kiszel Dáviddal, és úgy érezte, varázslat történt – tudta meg a Bors

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Létezik egy gyerek, aki nagyon hasonlít a fiamra. Amikor először hallottam énekelni Dávidot, megkönnyeztem, mert szinte Laci hangján énekelte a Republic- dalokat. Ígéretes tehetség, aki méltó utódja lehetne a fiamnak. Akik hallották énekelni, valamennyien azt mondták, hogy ő Laci másolata. Mintha életre kelt volna a fiam!" - jelentette ki Gizi néni.

A Pécelen élő fiú nagy megtiszteltetésnek tartja az elismerést. „Nagyon nehéz felfognom, hogy Gizi néni ilyen nagyra tart engem, de természetesen jó érzéssel tölt el. Amikor először találkoztam vele, odalépett hozzám, és megkérdezte, nem gondolkodtam-e még azon, hogy továbbviszem Cipő szellemiségét. Mivel a Republic zenéje mindig is meghatározó volt számomra, nem volt kérdés, a KisCipő zenekarral eljátsszuk a régi nótákat. A bandánk neve is egyfajta tiszteletadás. Tavaly augusztus 30-án, Kisvárdán, Bódi László szülőhelyén háromezer ember előtt léptünk fel, ami leírhatatlan érzés volt" – mesélte Dávid, akiről ide kattintva láthatsz képeket.