Megvan Cipő utódja

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
édesanya szellemi örökség Republic Cipő utód Bódi László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Republic együttes elhunyt énekesének édesanyja állítja, megtalálta fia méltó utódját, aki továbbviheti fia szellemi örökségét.

A KisCipő nevezetű zenekarban kell keresni Bódi László Cipő méltó utódját, állítja Gizi néni a megboldogult énekes édesanyja. A gyászoló édesanya nemrégiben találkozott a 19 éves Kiszel Dáviddal, és úgy érezte, varázslat történt – tudta meg a Bors.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Tényleges életfogytiglan Szita Bence gyilkosainakhttp://www.life.hu/legykepben/20140110-jogerosen-tenyleges-eletfogytiglant-kaptak-szita-bence-gyilkosai.htmlLétezik barátság a VV luxusbörtöne után?http://www.life.hu/legykepben/20140109-vv-attila-knapp-attila-szerint-igaz-baratsagok-is-szulethetnek-a-villaban.htmlRátalált a szerelem Péter Szabó Szilvirehttp://www.life.hu/legykepben/20140109-peter-szabo-szilvi-enekesnore-ratalalt-a-szerelem.htmlZaklatások miatt akart végezni magával egy diákhttp://www.life.hu/legykepben/20140109-tarsai-kegyetlenkedese-miatt-akart-veget-vetni-eletenek-a-17-eves-fiu-a-szekesfehervari-arpad.htmlNem a tempó okozta Schumacher balesetéthttp://www.life.hu/legykepben/20140108-michael-schumacher-volt-forma-1-pilota-lassan-haladt-sibalesetekor-a-fejkameras-felvetelek-szerint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.