Felröppentek a hírek, miszerint Szebeni István állásajánlatot kapott az MTVA-tól, a műsorvezető egyelőre cáfolta, hogy bármilyen konkrétummal keresték volna meg.

A comment:com nevű blog azt írta, visszaveszik a májusban káromkodás miatt kirúgott híradóst. Szebeninek a kirúgását követő rossz időszak után sikerült felállnia a padlóról és új munkát találnia.  Azonban ha valóban megkeresnék a köztévétől, biztos elgondolkodna az ajánlaton – tudta meg a Blikk

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Természetesen nagyon örülnék neki, ha valóban megkeresnének, hiszen a kirúgás után több hónapig kissé talajt vesztettem, ráadásul sokan örülnének annak, ha újra ott látnának képernyőn. De ott a másik oldal is, hogy azóta két munkahelyem van, két tévétől kaptam arra esélyt, hogy újra azt csinálhassam, amit szeretek, és ők is számítanak rám" – árulta el Szebeni. Állítólag az MTVA-ban valóban téma Szebeni visszahívása, mivel nemrég Böröcz Istvánt Szabó László Zsolt váltotta a vezérigazgatói poszton, aki már májusban sem értett egyet Szebeni kirúgásával.