Egészen kicsi kora óta odavan a tapsifülesekért Hien. A gyönyörű énekesnő óvodás korában kizárólag nyuszis pizsamában hajtotta álomra a fejét, gyerekszobája nyuszis játékokkal volt teli, sőt, addig unszolta a szüleit, hogy saját nyulat is kapott. 

Hien, hazánk egyik legjobb és legsikeresebb énekesnője rajong a nyuszikért, mégpedig gyerekkora óta. Lelkesedése odáig fajult, hogy kisiskolásként egy saját tapsifülesre is szert tett.

„Yodának hívták a nyuszimat, igazi pihe-puha szőrmók volt, édes pofikával, igazán összetett egyéniséggel. Úgy lehetett simogatni, mint egy cicát, ám azért ha elege volt a dögönyözésből, azonnal jelezte, hogy ő ugyan nem játékszer, és visszavonult" - mesélte az énekesnő, aki előszeretettel játszott nyuszis játékokkal is.

Forrás: Red Lemon Media

„A rengeteg plüss és könyv mellett nagyobb korunkban már számítógépes játékokat is játszottunk. Egyik kedvencem azóta is a Raving Rabbits, ahol vagány és rettenetesen vicces nyulak a főszereplők" - tette hozzá Hien.

„Rengeteget nevettünk az ijedt tekintetű vérnyulakon, akik mindig bajt kevernek, de közben azért nagyon cukik. Most, hogy már saját rajzfilmsorozatuk van, még inkább szerethetem őket, és egyáltalán nincs kizárva, hogy egyszer még lesz saját nyuszim" – árulta el az énekesnő, aki jelenleg két gyönyörű perzsacicával osztja meg otthonát.