A volt szépségkirálynő botránykönyve nem nagyon fogy a boltok polcairól. Ráadásul a könyvben leírtak miatt perekre is számíthat Toncsi.

Bálint Antónia kislányának ajánlotta "A királynő meztelen" című könyvét, amelyet saját kiadásban dobott piacra. Toncsi egykori szerelmi titkait teregeti ki a könyvben. A Bors információi szerint az ötlet rosszul sült el. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Egy könyvkiadó vezetője az eladást kalkulálva a következőket mondta a lapnak: „Nem mindegy, hogy ki ajánlja a könyvet eladásra. A terjesztőkkel egyfajta bizalmi viszonyt ápolnak a kiadók. Aki éveken keresztül képes volt szakmailag kifogástalan, népszerű könyveket piacra dobni, annak az értékítéletében megbíznak. Ennek az ellenkezője igaz a névtelen, kis családi vállalkozás keretein belül működő kiadókra. Amennyi rálátásom van Bálint Antónia könyvére, azt kell mondjam, nagyon drága, 2990-3990 forint között mozog az ára. Értesüléseim szerint a tényleges eladás pár tíz darabnál tart, nem éri el a százat sem. Ez bukás" - fejezte be Baráz Miklós, a Duna International Könyvkiadó vezetője.

Toncsi azonban elégedett. „Nekem beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Ami le van írva benne, annak minden szava igazság" - mondta a magyar híresség, aki perekre is számíthat, mert személyiségi jogokat sértett könyvében.