Krasznai Tündét mostanában sűrűn látni Tereh István oldalán. A Life.hu utánajárt, miért találkozgat az énekesnő és az Első Emelet oszlopos tagja.

Krasznai Tündére egy válságos pillanatban talált rá István és mindketten rögtön érezték, hogy dolguk van egymással. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Az X-Faktor óta a legfontosabb történés velem kapcsolatban, hogy Tereh István felkarolt, mint menedzser. Nagyon boldog vagyok, hogy ő hisz bennem" - kezdte Tünde, aki azt is elmesélte, hogy éppen a padlón volt, amikor Istvánnal találkozott. „ Az X-Faktor egyik élő adása előtt - amikor éppen az Első Emelettel próbáltunk – elfáradtam és kiborultam, sírva mentem a kulisszák mögé. Akkor István utánam jött, megnyugtatott és elkezdtünk beszélgetni" – mesélt Tünde az első találkozásról, aki rögtön megérezte a bizalmat és azt a pozitív energiát, ami áramlott közöttük. „Éreztem a kisugárzásán, hogy jó ember és pillanatok alatt egy hullámhosszra kerültünk. Mind emberileg, mind zenei elképzelésben egyezik a véleményünk. Az csak hab a tortán, hogy mentorom, Geszti Péter jó barátja. Így örültem, amikor felajánlotta, hogy a menedzserem lesz" - mosolygott az énekesnő, aki a Story-gálára is Istvánnal érkezett.

„Amikor láttam, hogy a próbán Tünde sírva kiszalad, azonnal utána mentem és ismeretlenül megkérdeztem: mi a baj, segíthetek-e? Szinte abban a pillanatban megnyílt nekem, és hiába voltam számára vadidegen, elmondta a problémáit. Másnap újra találkoztunk. Mesélte, hogy fél, mi lesz vele a műsor után. Akkor jött az ötlet, hogy dolgozzunk együtt, segítek neki" - mesélte István, aki határozottan tagadja, hogy Tündével több lenne köztük munkakapcsolatnál.

„Két nagy feladat van most az életemben. Egyrészt a magánéletemet megnyugtatóan rendezni. Másrészt pedig – mivel lezárult egy korszak és az Első Emelettel véget ért a közös munka - szakmailag új kihívást keresni. Ezt találtam meg Tündében, aki éppen jókor toppant be az életembe és új energiákkal töltött fel" - mondta István, akin látszott, hogy nagyon örül az új kihívásnak.