hajléktalan lottó lottómilliomos lottónyeremény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Istenem, én nem kértem ennyi pénzt. Kértem egy kicsit, de ennyit nem" - mondta az RTL Klub kamerái előtt az a férfi, aki tavaly szeptemberben lett lottómilliomos. Korábban hajléktalan volt.

Tavaly szeptemberben nyerte meg a skandináv lottó főnyereményét az 55 éves Andraschek László. Korábban éltek hajléktalanszállón is, majd önkormányzati lakásban lakott a feleségével, aki nem is tudta, hogy a férje lottószelvényt vett. A 600 millió forintos nyereményből többek között családi házat és autót is vettek. "Nincs nekem extra kívánságom, hogy a világot bejárjam. Vannak Európában is szép helyek, oda elmennék szívesen, például egy olasz körútra. Csak álmom volt, hogy ezt valaha láthatom" - mondta. Andraschek László az RTL Híradó interjújában részletesen elmesélte, milyen volt, amikor megtudta, hogy ekkora összeget nyert, és mit szeretnének tenni a maradék pénzzel.

Lottónyertes pár mentette meg a koraszülött kislánythttp://www.life.hu/drlife/20131230-lottonyertes-par-segitett-a-koraszulott-kislanyon.htmlAz alig négyéves gyerek megmenekült a kerekesszék fogságából.Dr. LifeSzerencsétlen lottónyertesekhttp://www.life.hu/horoszkop/20130902-szerencsetlen-lottonyertesek-elherdalt-vagyonok.htmlAzt hihetnénk, hogy aki megüti a főnyereményt a lottón, és így busás összeg üti a markát, boldogan élhet, míg meg nem hal, hiszen semmiben nem fog hiányt szenvedni. Ez azonban tévedés...Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.