Egyelőre Nkuya Soniánál maradhat kétéves kislánya

Forrás: RTLKlub -
láthatás Nkuya Sonia kislány gyermek London apa bíróság per gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Nkuya Sonia, a Megasztár 4. felfedezettje a bíróságon volt kénytelen harcolni kétéves kislányáért. A Londonban élő édesapa ugyanis a gyermek kiadatását kérte. Most egyelőre véget értek a fiatal anyuka hányattatásai.

A Blikk információ szerint Sonia szerdán délelőtt a kapucnija alá rejtőzve, idegesen ment be a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermébe. Nem találkozhatott Annabella édesapjával, mert az nem jelent meg a határozathirdetésen. Alig fél óra elteltével az énekesnő hónapokig tartó rettegése véget ért. Legalábbis egy időre. A bíróság ugyanis csak az elsőfokú ítéletet hozta meg, vagyis lehet, hogy másodfokon az édesapa javára dönt.

Forrás: TV2

A"z édesapának megmondtam, ha nem változik meg, akkor elhagyom. Ezért elvette a gyerek útlevelét és igazolványát, hogy Annabellát, aki ugyanúgy magyar állampolgár, mint mi, ne hozhassam haza. A kislányom itthon boldog, nagy törés lenne, ha kiszakítanák innen" – nyilatkozta korábban a 21 éves anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.