Ki lesz a Csillag születik műsorvezetője? Hogyan éli mindennapjait Détár Enikő? Mely énekesnőnk győzte le a rettegett kórt? A Life.hu heti bulvárkoktéljából megtudod.

Nem is annyira édes mostanság Berki Krisztián és Hódi Pamela élete. Tavaly a Szalontai Szilvi-féle sms tette próbára a kapcsolatot, most pedig egy fotó verte ki a biztosítékot a nőnél, aki közös gyermekükkel együtt elhagyta a testépítőt.  

Forrás: Berki Krisztián Facebook-oldala

Amíg az Édes élet két szereplője haragszomrádot játszott, hazánk hírességei a Story-gálán mulattak. Kiszel Tünde például ruhájához választott limuzint, Tóth Gabi pedig gyönyörű hosszú lábait villantotta meg. 

Nagyban folyik a találgatás, hogy ki vezeti majd a tavasszal induló Csillag születiket és kik alkotják majd a zsűrit. Nos, az előbbi személyére az alábbiak alapján már van tippünk. 

Forrás: Instagram/Csillag születik

A napokban beszélt betegségéről Karda Bea is. Az énekesnő mellrákban szenvedett, de ma már szerencsére jól van és az élet minden percét értékeli. 

Az RTL Klub Fókuszában vallott Détár Enikő az elmúlt évek pokoljárásáról és arról, hogy miként éli napjait. 

Forrás: Life.hu

Ezen a héten is borzolták a kedélyeket a ValóVilág játékosai. A műsorral kapcsolatban a nézők leginkább annak örülhettek, hogy a valóságshow háttérműsorát a BeleValóVilágot VV Béci mellett Csobot Adél vezeti. 

Forrás: Csobot Adél Facebook-oldala