"Cafatokban, elevenen téplek ki magamból, érzéstelenítés nélkül"

2014.02.04. 21:07

Détár Enikő, aki az elmúlt két és fél év alatt elmondása szerint szinte mindent elveszített, exkluzív interjút adott a Fókusznak. Őszintén vallott élete legnehezebb időszakáról és arról, miként éli most mindennapjait, valamint, hogy miért látják olyan boldognak az ismerősei.

Odafigyel rá, hogy gyermekei minél kevésbé sérüljenek a válás során. Igyekszik sok időt együtt tölteni felnőtt lányával és kiskamasz fiával. Nyáron például elvitte őket egy spanyolországi nyaralásra is - derül ki az RTL Klub riportjából. 

Enikőt új szerelme fiatalabb nála, de nem zavarja a korkülönbség. Forrás: Life.hu

A színésznő, aki a hírek szerint újra szerelmes, válásuk során közel százmillió forinton osztozik Rékasi Károllyal. Érzéseiről, terveiről és a túlélésről az alábbi videóban beszélt.

 

Kapcsolódó cikkek
Biztos, hogy haverkodnom kell az exemmel?

Szabadulj meg az ártó extől! című cikkünkben óva intettünk mindenkit attól, hogy szexuális kapcsolatot alakítson ki volt szerelmével a szakítást követően. Arról azonban nem esett szó, hogyan kössünk barátságot a múlttal, ha már elült a vihar. Deáki Tímea, a Life.hu párterapeuta szakértője segít ebben.

Hol vannak a hercegek, akik szeretni tanítottak?

Aki az első osztályos unokahúgával karácsony tájékán megnézni kényszerült a Jégvarázs című mesét, igencsak rácsodálkozhatott a Disney legújabb produkciójára. Felnőtt fejjel ugyanis a legfontosabb kérdés az volt, mégis hová tűntek gyermekkorunk fehérlovas hercegei. És hogy mit kell mondani a hétévesnek, amikor megkérdezi, hogy "de hát mi lett a herceggel".

Rékasi KárolyDétár EnikőszerelemfájdalomvideóválásriportszínésznőszakításRTL Klub