A fiatal, 16 éves győri gimnazista bejutott A Dal középdöntőjébe. A hatéves kora óta éneklő lány már tavaly is indult a versenyen, de akkor csak az elődöntőig jutott. Most itt áll előtte a nagy lehetőség, hogy kitörjön a videomegosztó zárt világából.

Eredeti nevén Dallos Nyers Boglárka jó tanuló, nincs intője és igazolatlan órája sem, humán beállítottságú tini, aki szereti az angolt, az irodalmat és a nyelvtant. Többféle sportban kipróbálta már magát, de az éneklésben találta meg az igazi hobbiját.

Forrás: Facebook/Bogi, MTVA

„Gyerekkorom óta vitt magával apukám színházba, koncertre, az ott hallott dalokat próbálgattam otthon elénekelni. Feltöltöttünk néhány próbálkozást a YouTube-ra, ott talált rá egy menedzser, aki a pártfogásába vett és videoklipet készített velem. Facebook-oldalt szerkesztettünk, ahol mára 17 000 követőm lett. Hívnak már fellépésekre is, legutóbb a Miss Alpok Adria szépségversenyen énekeltem. A popzene áll a legközelebb hozzám, például Bruno Mars, az ő dalait szívesen éneklem. A versenyre pedig közösen választottunk dalt a menedzseremmel, azonnal tetszett, amikor meghallottam, illik hozzám” - mesélte Bogi, aki egy hétre édesanyjával együtt felköltözött Budapestre a középdöntő előkészületeire.

„Tetszik a főváros, szeretem a nyüzsgést, de egyelőre rosszul tájékozódom. Sok program, több koncert és több buli van, mint Győrben. Itt olyan emberek vesznek körül, akikkel hasonló a zenei érdeklődésem. De amíg az iskolám Győrben van, egyelőre biztosan nem költözöm ide, még akkor sem, ha beindul a karrierem.”