betegség lány szőrzet London szakáll petefészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Harnaam Kaurtot már egyáltalán nem zavarja, hogy nőies arcát hatalmas szakáll borítja. Megtanult együtt élni a fura szőrzettel, sőt ettől tartja nőiesnek magát.

A Londonban élő Harnaam egy olyan petefészek szindrómában szenved, ami túlzott szőrnövekedést okoz. Már 11 éves korában megjelentek nála a zavaró tünetek. Ekkor még próbálta bő ruhákkal leplezni a testén megjelenő szőrzetet és eltávolítani a pelyhedző szakállát.

Forrás: NORTHFOTO/Matt Writtle / Barcroft Media/Matt Writtle / Barcroft Media

A lány 16 évesen úgy döntött felvállalja önmagát és bátran szembeszáll az őt csúfoló társaival. A vallása is azt követeli meg, hogy a testét természetes állapotba hagyja. Így elhagyta az állandó borotválkozást és szőrtelenítést. Szeretné megmutatni, hogy így is szép és szereti önmagát. Magabiztosabb, mint valaha és igyekszik ezzel példát mutatni azoknak a nőknek, akik hasonló betegséggel vagy problémákkal küzdenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.