Tatár Csilla megmutatta valós arcát

Forrás: Facebook/Tatár Csilla -
TV2 Mokka Tatár Csilla smink nélkül smink Vanity Fair ihlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője egy kisminkelt, illetve egy kence nélküli fotóval örvendeztette meg követőit Facebook oldalán. Kinek melyik Csilla tetszik jobban?

Tatár Csilla ihletet kapott a világsztároktól és egy olyan osztott képet rakott ki közösségi oldalára, amelynek egyik oldalán talpig sminkben, míg a másik részen pőrén pózol. Az ötletet a Vanity Fair magazin exkluzív, hollywoodi kiadásából szerezte, amely így fotózta le a hírességeket. A Mokka műsorvezetője profi fotós híján, önmagát kapta le. Íme:

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

Az osztott kép alá ezt írta: „kedvet kaptam Scarlett Johanssontól és Oprah Winfreytől én is. Mert a valóság a kép bal oldalán látható."Korábban is előfordult már, hogy pihentette a bőrét és az is nagyon jól állt neki.

Ezért estek ki Kárász Robiék A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140218-a-tv2-n-futo-nagy-duett-cimu-musor-ket-kiesoje-karasz-robi-musorvezeto-es-oroszlan-szonja-szineszno.htmlKárász Robi és Oroszlán Szonja megfejtették, minek köszönhető, hogy vasárnap kiestek A Nagy Duettből.TV + BulvárOrigoKeresztes Ildikó élő adásban fakadt kihttp://www.life.hu/bulvar/20140218-keresztes-ildiko-enekesno-elo-adasban-fakadt-ki.htmlAz énekesnő teljesen kiakadt, hogy folyamatosan valótlan dolgokat állítanak róla, ezért az RTL Klub reggeli műsorában tiszta vizet öntött a pohárba.TV + BulvárOrigoCSISZ helyett a Szombat Esti Láz kerül az RTL Klub képernyőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20140218-csisz-helyett-szombat-esti-laz-kerul-az-rtl-klub-kepernyojere.htmlMa reggel bizonyosságot nyert, hogy nem indul el tavasszal a Csillag születik című RTL produkció. Helyette a csatorna egy másik nagy sikerű műsora, a Szombat Esti Láz kerül tavasszal a képenyőre.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.