Kutai Kinga fél évvel ezelőtt szakított a ValóVilág5 győztesével, VV Attilával és máris menyasszonyi ruhában pózol. Bekötik a szőkeség fejét?

A ValóVilág előző szériájának játékosai sokáig titkolták, hogy a barátságnál több is lenne köztük, annak ellenére, hogy gyakran mutatkoztak együtt, és Attila Kingát vitte el a játékba nyert álomutazásra. Szakításukat már jobban bevállalták, mint kapcsolatukat, és alig telt el pár hónap, mindketten párra találtak.

Forrás: Facebook/VV Kinga

„Van egy komoly kapcsolatom egy civil fiúval, de ettől függetlenül vetettem bele magam az esküvői ruhák próbálgatásába. Nem megyek egyelőre férjhez, egy jótékonysági rendezvényre választhattam magamnak ruhát, ahol jó tanuló, hátrányos helyzetű gyerekek lesznek királylánynak és királyfinak beöltöztetve. Mint minden lány, én is eljátszottam a gondolattal, milyen is lenne menyasszonynak lenni. Két különböző ruhába is beleszerettem, az egyik vagányabb, a másik klasszikusabb. Azt, hogy én milyet választanék, még nem tudom, valószínűleg az esküvőm hangulata és helyszíne határozná meg a ruha stílusát, de természetesen a párom véleményére is adnék”  - osztotta meg velünk Kinga.