Szenzáció a Barátok köztben! A sorozat történetében eddig még nem fordult elő, hogy egy színész a saját gyermekével szerepeljen.

Tihanyi Tóth Csaba a jószívű nagymackót, Novák Lacit játssza a sorozatban, és az unokája éppen olyan korú, mint a való életben a színész kisfia. Ezért a Barátok közt producere, Kalamár Tamás úgy gondolta, jópofa lenne, ha a kis Csabikát Csaba fia alakítaná – írja a Blikk

Forrás: RTLKLUB

„Örültem, amikor Tamás felajánlotta ezt a lehetőséget. Egy évvel korábban, amikor a sorozat szerint valaki a kisboltban hagyott egy kisbabát – akiről csak később derült ki, hogy Laci korábban elhunyt Csaba fiának a gyermeke –, akkor nem Nimród játszotta a babát, bár ugyanannyi idős volt ő is, mint a történetbeli kisfiú. Ezúttal viszont a saját fiammal játszhattam" - mondta boldogan Tihanyi Tóth Csaba, aki a csütörtök esti részben lesz látható először fiával a képernyőn. A színész büszkén mesélte, hogy Nimród igazi profi módjára viselkedett a forgatásokon.

„Három jelenetet forgattunk együtt, nagyon jól viselte a megpróbáltatásokat. Egyszer sem kellett miatta újravenni a jelenetet, nyugodtan tűrte a pezsgést, semmi gond nem volt vele" - mesélte a színész.