Claudia családi szálai átszövik A Nagy Duett című produkciót. A tavalyi szériában volt férjével, Gesztesi Károllyal állt egy színpadon, az idén pedig mostohafiával, Gesztesi Mátéval bizalmaskodik élő adásban.

A fiatal színész mostanában nagyon elfoglalt, viszont temérdek felkérése rendkívüli lehetőséget is hozott számára. Egykori pótmamáját hetente láthatja, de mélyebb beszélgetésre továbbra sem kerül sor köztük. 

Fotó: Schumy Csaba

„Nem lazák a napjaim, új darabot próbálok, esténként A Nagy Duettet, március végéig nincs szabadnapom. Sajnos Claudiától, amióta édesapámtól elvált, teljesen törvényszerű okok miatt picit eltávolodtunk egymástól, de hála isten, az élet egymás mellé sodort minket ebben a produkcióban. De műsoron kívül most sem találkozunk, sajnos nincs időnk beülni egy kávéra. Ő a népszerűbb, én vagyok az elfoglaltabb. A színpadon pedig egyáltalán nem zavar, ha Claudia a családi szálakra utal, rengeteg évig éltünk együtt. Miért viselkednénk másképpen a kamerák előtt, mint az életben? Attól, mert forog a kamera, még nem érzem úgy, hogy változtatnom kellene a hozzá fűződő viszonyomon, nyilván a nem publikus dolgokról nagyközönség előtt nem beszélünk" - osztotta meg velünk Cserpes Laura duettpartnere, Máté, aki egyetlen szabad délutánján a Média Squash Kupán ütögetett.