Élőben is megcsodálhattuk Iszak Eszti jegygyűrűjét, amit a VIVA tévé műsorvezetője azóta nem vesz le, amióta szerelme, Dobrády Ákos az ujjára húzta.

Ragyog a boldogságtól Iszak Eszti, de titkolózik. Élete egyik legszebb pillanatának, a lánykérésnek a részleteit nem szeretné megosztania a nyilvánossággal, megtartja családjának, barátainak. Hogy ne kelljen erről beszélnie, még A Nagy Duett próbáira sem megy el, ahol szerelme a zsűri egyik tagja.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Egyikünk sem az a kitárulkozó típus. Úgy érezzük, hogy ez tényleg a mi magánügyünk. Megerősítem, hogy a világ legromantikusabb leánykérése volt és örülhetek, hogy ilyen párom van, aki ennyire romantikus .Jól megvagyunk, egymásra találtunk, végre mindketten révbe értünk. Az esküvő időpontját nem tudjuk, nem tűztük még ki, csak az a biztos, hogy augusztusban lesz, az idén vagy jövőre. Mindenképpen nyáron szeretnénk tartani, a melegben. Mostanában mindketten sokat dolgozunk , Ákos az Eurovíziós Dalfesztiválon dolgozott, majd a Tv2 A nagy Duettjében, én pedig Viva tévézem. Szerencsére most főleg itthon van, a dolgok idekötik, de általában odamegy, ahová a munkája szólítja, pl. Olaszországba, ahol tavaly magyar-olasz kulturális évad könnyűzenei munkálataiban vett részt" - árulta el Eszti.