Valószínűleg mindenki tudja, nem ingyen vállalják a médiaszereplést, a sorozatos próbákat, a rengeteg munkát a magyar celebek A Nagy Duett című műsorban. A velük kötött szerződés minden pontja üzleti titok, Sarka Kata azonban egy dolgot elárult.

A Nagy Duett napján Sarka Kata meg nem erősített médiahírre reagált, amely azt állítja, milliókért áll a színpadra, és szinte ugyanannyit keres amatőrként, mint a profi énekesek. Kata szerint a lap túloz, hazugságot ír és rossz színben tűnteti fel. "Nagyon sok munkánk van a Nagy Duettben nekünk amatőröknek is. Azt hiszem nagyobb kihívás hétről-hétre Fekete Lacinak, Cookynak, nekem vagy bármelyik amatőr versenyzőnek kiállni úgy a színpadra, hogy azelőtt sosem volt ilyen tapasztalatunk, mint a profiknak, akik ezt rutinból csinálják tökéletesen!" - írja rajongói oldalán.

Forrás: TV2

Kata kitért a szerződésre is, amelynek egyébként minden pontja üzleti titoknak minősül. "Annyit elàrulhatok, hogy egyetlen forinttal sem kapok többet, mint bármelyik amatőr társam a műsorban!" Hogy ez az összeg valójában mekkora, azt valószínűleg sosem tudjuk meg.