Ma már az egyik legszebb magyar műsorvezetőként tartjuk számon Tatár Csillát, pedig kislányként tele volt komplexusokkal. 

„Általános iskolás koromban a kissé kidülledő szemem miatt ufónak és E.T.-nek csúfoltak a gyerekek. Később a hosszú és sörényes hajam adott okot a piszkálódásra. Később ezek a hibák mind az előnyömre váltak, a férfiak pont azért szerettek, amiért a gyerekek nem hagytak békén. A fogaimmal viszont én nem voltam kibékülve, mindig olyan fogsorra vágytam, ami kitölti az ember száját. Amikor a fogorvosom elmondta, hogy ezt implantátummal lehet elérni, inkább megbarátkoztam vele. Főleg, amikor észrevettem, hogy édesapámnak is ilyen van" - osztotta meg velünk gondolatait  a TV2 Mokkájának műsorvezetője a Dove női önbizalom-erősítő programjának sajtótájékoztatóján.

Tatár CsillaForrás: Neonoir

"Meglep, hogy a nőknek csak a 4%-a tartja magát szépnek, de én sem merném magamról ezt állítani. Ha valaki megkérdezné, hogy én annak tartom-e magamat, és azt válaszolnám, hogy igen, akkor kapnám a kommenteket, hogy nézzek már tükörbe. Még azt sem merjük magunkról elmondani, amit jónak találunk a külsőnkben, az öndicséret beképzeltségnek tűnik. Amíg elégedetlen voltam önmagammal, addig a barátnők előszeretettel vigasztaltak"- magyarázta Csilla.