Sarka Kata: „Attól félek, hogy Peti nem jön haza"

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
elvesztés Sarka Kata NaNee! félelem Majka Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter felesége Majka új műsorában vallotta be, teljesen kiborult, amikor egyszer elvesztette férjét.

Nem kímélték a hírességek Sarka Katát a SuperTV2 NaNee! című műsorában. Majka például arról faggatta A Nagy Duett legutóbbi kiesőjét, nem fél-e, hogy Hajdú Péter nem tudja őt elérni telefonon a forgatás alatt. A műsorvezető ugyanis azt hallotta, problémát okoz Hajdúéknál, ha Peti egy óráig nem tudja felhívni nejét.

Forrás: TV2

A kétgyermekes anyuka elárulta, ő sem örül hasonló helyzetben, mert nagyon aggódik érte. A legnagyobb félelme, hogy egyszer nem jön haza. Elmesélte, nemrég egy külföldi bevásárlóközpontban elvesztették egymást. Kata 20 percig nem tudta elérni Hajdút. A végén már zokogott.

Kiszel Tündét követik Schoberték?http://www.life.hu/bulvar/20140306-kiszel-tunde-szerint-rubint-reka-es-schobert-norbi-ot-koveti-a-naptarkeszitessel.htmlAhogy megírtuk, kedvet kaptak a naptárbizniszhez Schoberték is. A pár mesés környezetben fotózkodott, és a Facebookon meg is mutatták, mi készül. A hírre a közösségi oldalon Kiszel Tünde is reagált. TV + BulvárOrigoDubajozni hívták VV Dávidothttp://www.life.hu/bulvar/20140303-dubajozni-hivtak-vv-davidot.htmlKülönleges ajánlatot kapott VV Dávid, miután 16 nap alatt befejezte pályafutását a villában.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huZámbó Krisztián megdöbbentő vallomásahttp://www.life.hu/bulvar/20140306-zambo-krisztian-zambo-jimmy-fia-megdobbento-vallomast-tett-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-az-o.htmlZámbó Jimmy fia, Krisztián először mesélt arról, hogy az ő szobájában lőtte le magát imádott édesapja.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.