Hien 20.születésnapjára nagyon komoly dolgot kívánt önmagának, ami jelentős változást hoz az életében. Ezt vasárnap este A Nagy Duettben jelentette be.

Az énekesnő hiába is szerette volna élete egyik fordulópontját megünnepelni, a műsor próbái lekötötték minden figyelmét és idejét. Lélekben pedig szinte már máshol járt, Amerikában.

 „A világ legjobb zenei egyetemére, a bostoni Berklee jelentkeztem ösztöndíjra. Ha felvesznek, akkor három évre itt hagynám az országot. Mindig fontosnak tartottam, hogy a világ egyik legjobb zenei sulijában tanuljak tovább. Mindenképpen diplomát szeretnék és a legjobb zenei iskolák angolszász területen találhatóak, rengetek zeneszerző, ismert zenész került ki belőlük. Popzenét, zeneipart, music bizniszt itthon nem tanítanak”– vallotta a műsor próbái alatt az énekesnő. A vasárnap esti adásban pedig már az is kiderült, nagy jövő áll a lány előtt, akit felvettek a Berklee-re. Ennek ellenére nem fog eltűnni Magyarországról tanulmányai alatt sem. Nem számolja fel a zenei karrierjét, gyakran hazalátogat majd, új lemeze pedig hamarosan megjelenik.

Forrás: TV2

"A születésem napján, csütörtökön csak mini vacsorával, és mini tortával, mini köszöntéssel ünnepeltünk. Annyira élvezem A Nagy Duettet, inkább a produkcióra fókuszálunk. Hétfőtől vasárnapig próbálunk a meggyógyult Cookyval, szombaton van az egyedüli nap, hogy tudunk egy kicsit pihenni. Azt gondolom, hogy az igazi ünneplés szombaton lesz. Nehéz kimondani, hogy húszonéves vagyok, még tininek érzem magam, szinte gyereknek" – mondta Hien.