mellmegnagyobbítás műtét implantátum Vivien VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vivien eredetileg mellnagyobbító műtétre érkezett a kórházba, ugyanis nyolc évvel ezelőtt behelyezett implantátumai már elcsúsztak, és időszerű volt a csere. Ha pedig már újra kés alá feküdt, 200 köbcentivel nagyobb méretet is kért orvosától. A műtét azonban nem úgy sikerült, ahogy kellett volna.

"Kedden volt az első műtét, de miután felébredtem, éreztem, valami nincs rendben: legalább fél liter véres savó folyt ki a mellemből. Átestem már ilyen beavatkozáson, tudtam, hogy ez arra utal, hogy bevérzés van az implantátum körül, az orvos mégis hazaengedett. Este már nagyon szenvedtem, szinte elájultam a fájdalomtól, Cristofel felhívta az orvost" - mesélte a Blikknek Vivien.

Forrás: Pittman Cristofel/Facebook

"Az orvos reggel két órát váratott minket, és amikor megérkezett, azt mondta, minek zaklattuk este, amikor egyáltalán nem nézek ki rosszul" - idézte fel Vivien, majd hozzátette, újra kés alá kellett feküdnie, ugyanis a bal melle teljesen begennyesedett és iszonyatos fájdalmai voltak. "Az orvos úgy beszélt velem, mint egy utolsó senkivel, pedig nem kevés pénzt hagytam ott nála. A műtét 750 ezer forintba került, plusz a vizsgálatok és a szoba, így közel 850 ezer forintot fizettem ki" - magyarázta Vivien, aki a második műtétet követően úgy döntött, nem tűri ezt a helyzetet tovább, otthon lábadozik. Branüllel a karjában és a csövekkel a mellében távozott a kórházból.

Dr. Kóczán István belgyógyász a napilapnak arról beszélt, a legsterilebb körülmények közt is előfordulhatnak baktériumok. "Valószínűleg az implantátumkivételnél nem lehetett minden teljesen steril. Ha a fertőzés átmegy a szervezet egyéb részeire, akár vérmérgezés is kialakulhat" – ismertette a veszélyeket az orvos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.