szinkron ágyjelenet Kasza! (tévéműsor) Kasza Tibor Liptai Claudia SuperTV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A SuperTV2 Kasza! című műsora után tartott élménybeszámolót Kasza Tibor Liptai Claudiáról. A két műsorvezető közös ágyjelenetet szinkronizált.  

Pikáns jelenetben tesztelte egymás képességeit Liptai Claudia és Kasza Tibor: egy sorozat ágyjelenetét szinkronizálták le közösen. A két tévés nagyon élvezte a feladatot, bár Kasza elismerte, hogy a nyomába sem ér Claudiának.

"Együtt leszinkronizáltunk egy szappanopera-jelenetet, ami egy túlfűtött ágyjelentbe torkollott. Baromi vicces volt, ment a jelenet és elkezdtük nyomni rá, ami eszünkbe jutott. Sírt a közönség a röhögéstől és mi is. Ebben a szinkronjelenetben átélhettem képletesen azt, hogy milyen egy Ferrarit Kispolskival üldözni. Embertelen jó Clau" - mesélte Tibi az Aktív kamerái előtt, amit itt meg is nézhetsz:

Így néz ki a meghízott Alekoszhttp://www.life.hu/bulvar/20140310-nagy-alekosz-a-valovilag-4-gyoztese-nagyon-meghizott.htmlHatalmas változáson ment át a ValóVilág 4 győztese. Alekosz a Life.hu-nak nyáron megígérte a 8-10 kilós hízást és ahogy elnézzük, tartotta is a szavát.TV + Bulvár--Ki a legostobább a ValóVilág 6-ban? http://www.life.hu/bulvar/20140310-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-aurelio-vv-zsofi-vv-iza-vv-zsolt-vv-adam-vv-charlotte-vv-viki-vv.htmlA ValóVilág 6 iskolai hetét követve komoly kétségeink támadtak affelől, hogy a játékosok bármelyike járt-e valaha iskolába. Az pedig még döbbenetesebb, hogy a villalakók egy részének - állítólag - még érettségije is van. A játékosok úgy vélik, Aurélio és Krisztián a legostobább közöttük, a tanárok pedig Zsolt teljesítményét húzták le a legjobban és meg is buktatták a fiút. Bevalljuk, mi jókat szórakoztunk ostobaságaikon, amelyekből a legdurvábbakat össze is gyűjtöttük. Ezek alapján szerintetek melyik játékosnak kellene a föld alá süllyednie szégyenében?TV + BulvárOrigoNem zavarja Dorkát Zsolt flörtjehttp://www.life.hu/bulvar/20140310-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-zsolt-kikezdett-a-nyelvtantanarnovel-vv-dorka-azonban-nem.htmlNem sokáig bánkódott szerelme után Zsolt. A ValóVilág macsója az iskolahéten rárepült a Dorkához egyébként hasonlító nyelvtantanárnőre.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.