Katinka és párja, Váradi Olasz úgy döntöttek, szakítanak „Édes Életükkel" és kilépnek a sorozatból. Vajon a kapcsolatuk is veszélybe kerül ezzel?

Váradi Olasz pár nappal ezelőtt közösségi oldalán azt írta: „Valaki kell nekem is, aki csak az enyém! Na, ki lesz a szerelmem?" – a bejegyzés utalás arra, hogy már nem alkotnak egy párt Cseke Katinkával. A színésznő azonban cáfolja, hogy véget ért volna a kapcsolatuk. Az Édes Élettel egyelőre azonban mindketten szakítottak – írja a Bors

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Olasz kiírása egy dalszöveg, haknikat keresünk, meglátjuk, mi lesz. Én vagyok Olasz párja" - mondta picit ingerülten Katinka, aki nem maradt feladat nélkül. „Újra rengeteget forgatok a Jóban Rosszban stúdiójában, így egyelőre a magánéletünk egy picit háttérbe szorul, ami a képernyőt illeti" - ecsetelte a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje.

Katinkáék kapcsolatát mindig furcsa titkok lengték körül. Februárban a szerelmesek bevallották, már fél éve alkotnak egy párt, de még egyetlen éjszakát sem töltöttek együtt. Az, hogy a pár magánéleti válsága tovább mélyült-e, vagy netán csakugyan szakítottak, az Édes Életből egyelőre nem fog kiderülni.