Cseke Katinkáék kiszállnak az Édes Életből

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Váradi Olasz Jóban Rosszban szerelem Cseke Katinka Édes Élet szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katinka és párja, Váradi Olasz úgy döntöttek, szakítanak „Édes Életükkel" és kilépnek a sorozatból. Vajon a kapcsolatuk is veszélybe kerül ezzel?

Váradi Olasz pár nappal ezelőtt közösségi oldalán azt írta: „Valaki kell nekem is, aki csak az enyém! Na, ki lesz a szerelmem?" – a bejegyzés utalás arra, hogy már nem alkotnak egy párt Cseke Katinkával. A színésznő azonban cáfolja, hogy véget ért volna a kapcsolatuk. Az Édes Élettel egyelőre azonban mindketten szakítottak – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Olasz kiírása egy dalszöveg, haknikat keresünk, meglátjuk, mi lesz. Én vagyok Olasz párja" - mondta picit ingerülten Katinka, aki nem maradt feladat nélkül. „Újra rengeteget forgatok a Jóban Rosszban stúdiójában, így egyelőre a magánéletünk egy picit háttérbe szorul, ami a képernyőt illeti" - ecsetelte a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje.

Katinkáék kapcsolatát mindig furcsa titkok lengték körül. Februárban a szerelmesek bevallották, már fél éve alkotnak egy párt, de még egyetlen éjszakát sem töltöttek együtt. Az, hogy a pár magánéleti válsága tovább mélyült-e, vagy netán csakugyan szakítottak, az Édes Életből egyelőre nem fog kiderülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.