Szinte érthetetlen, hogy korábban miért rejtegették ennyire VV Józsi barátai az egykori villalakó szerelmét. A fiatal békéscsabai tanulólányt, akit a műsor nézői Valentin-napon végre megtekinthettek, büszkén cipelte magával Józsi a VV legutóbbi párbajára.

Gyúrós Józsi sokat beszélt a villában alig pár hónapja megismert barátnőjérőlaki miatt végül feladta a játékot. Arról, hogy valóban létezik ez a lány, csak Valentin-napon győződhettek meg a nézők, amikor is lehetőséget kaptak a szerelmesek, hogy egy rövid időre találkozzanak. Józsi azóta büszkén mutogatja kedvesét, aki nélkül természetesen nem is jelenhetett meg a VV néhány nappal ezelőtti párbaján. Akik látták őket együtt biztosak benne, hogy dúl a szerelem köztük.

Forrás: RTLKlub

 "Együtt vagyunk a szerelmemmel, Barbara nem kap negatív kritikát miattam, nem kell szégyenkeznie, büszke rám. A városban nekem sem kell félnem a beígért fenyegetésektől, szerencsére semmit sem váltottak be a feldühödött lakók. Hazatérésem után csak néhány nappal jutottam el szoliba és konditerembe, elsőként a családomhoz és a barátnőmhöz mentem" - mondta a Life.hu-nak Józsi.