Foga legyen a jegyellenőrnek!

BKV jegyellenőr fogsor igazolvány vagyonőr magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyen magas, és ápolt fogsorral rendelkezzen az, aki BKV ellenőrnek jelentkezik, ezek a legfontosabb kritériumok egy metróban posztoló, jegyeket ellenőrző vagyonőrnek.

170 cm magasság, rendezett fogsor és vagyonőr igazolvány, ha ezekkel rendelkezik valaki, már mehet is állásinterjúra a buszvégállomásra – írja a Bors.

Forrás: Magyar Távirati Iroda Zrt./Máthé Zoltán

„A 4-es metró indulásához keresünk személy vagyonőröket. Hölgyek és urak jelentkezését várjuk. Minimum 170 cm magasság és ápolt fogsor a felvétel kritériuma" – olvasható az interneten az álláshirdetés.

A lap megkeresésére a hirdető a következőket mondta: „A 3-as és a 4-es vonalra keresünk vagyonőröket. Előbbin 24, utóbbin 16 órás szolgálatot kell teljesíteni, és 500 forintos órabért biztosítunk. Hozza magával a vagyonőri igazolványát és bizonyítványát, egy kézzel írt önéletrajzot és a legmagasabb iskolai végzettségét igazoló papírt. Ez lehet akár nyolc általános is" – sorolta a telefonban egy férfihang, aki azt is elárulta, hogy délután egy buszvégállomáson lesz az állásinterjú.

„Előfordult, hogy idős, fogatlan bácsi jelentkezett. 165 centi alatt nem vesznek fel senkit" – tette hozzá a hirdető, aki elárulta: ő a közlekedési cég alvállalkozója, a biztonsági őrök vele kötnek szerződést.

Vasárnap állítjuk az óráthttp://www.life.hu/news/20140328-marcius-30-an-vasarnap-hajnalban-2-orarol-3-ra-allitjuk-orainkat-kezdodik-a-nyari-idoszamitas.htmlHajnalban 2 óráról 3-ra kell visszaállítani óráinkat. Hamarabb lesz világos.News--Érdekes légköroptikai jelenséget láthattunkhttp://www.life.hu/news/20140328-erdekes-legkoroptikai-jelenseget-ketoldali-lathattunk-ma-reggel-budapesten.htmlÉrdekes és látványos légköroptikai jelenséget figyelhettek meg az égen péntek reggel a budapestiek - adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat.NewsOrigoPánikot keltett egy hajóhttp://www.life.hu/news/20140327-egy-hajot-neztek-lezuhant-repulogepnek-a-kanari-szigeteknel.htmlTéves volt a kanári-szigeteki repülőgép-katasztrófáról szóló hír.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.