Dér Heni nem hirdeti magát, mégis megtalálják

Forrás: Geomédia -
tanítás éneklés Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni hosszú hallgatás után fedi fel féltve őrzött titkát: az operaénekes végzettségű ünnepelt popdíva ha nem a színpadon hódít, éneklést oktat, több tucat tanítványa van.

Szájhagyomány útján terjed csak, hogy Heni mit vállal, amikor nem énekel.

„Papíron eredetileg operaénekes vagyok. A klasszikus képzés teljesen más, ezért elvégeztem egy belcanto mesterkurzust. Ezután valaki megkérdezte, vállalok-e tanítást. Sehol nem akartam hirdetni, interjúban sem mondtam soha. Úgy gondoltam, ha jó vagyok, elmondja másoknak is, ha nem, abbamarad. Huszonöt tanítványom van, ebből tíz rendszeresen jár, eggyel pedig most kiemelten is foglalkozom" – fedi fel titkát az egyik népszerű életmódmagazinban a Megasztár első szériájában feltűnt énekesnő, aki életének a rivaldafény csak az egyik szelete.

Forrás: Geomédia

„Politológus is vagyok. Használom is, a határon túli magyarok érdekeit próbálom képviselni. A magyar, szegény családokat segítjük élelmiszerrel, pénzzel, alapítványokon keresztül. Van még egy szerelem: a színház. Sokan mondták, menjek castingokra. Mindig azt válaszoltam, nem, mert ha van bennem bármiféle tehetség, akkor egy producer felfigyel rám. Miklós Tibor így keresett meg. A Rock Színház tagja lehettem, musicalekben játszhattam. A halála után gondoltam, ennyiben marad, de lehet, hogy a Madách Színházban kapok szerepet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.