Gigi és Hien ismét egymásnak feszül a 14. Viva Cometen

COMET-díj VIVA COMET-díj énekesnő Radics Gigi énekes Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók Gigit és Hient is a legjobb női előadó kategóriában jelölték a 14. VIVA Comet díjra, amelyet június 11-én adnak át. A két énekesnő az idén már negyedszer birkózik meg egymással.
Kattints a képre és nézd meg a vicces hangulatú Comet-jelölt selfie-ket! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Király Viktor az idén már másodszor mérkőzik meg Kállay-Saunders Andrással, az Eurovíziós Dalfesztiválra András jutott tovább.

Kattints a képre és nézd meg a vicces hangulatú Comet-jelölt selfie-ket! Forrás: RedLemon

Jelöltek

Legjobb férfi előadó:
BLR
ByeAlex
Fluor Tomi
Kállay-Saunders András
Király Viktor

Legjobb női előadó:
Cserpes Laura
Dér Heni
Hien
Radics Gigi
Tóth Gabi

Legjobb új előadó:
Bogi
Bricklake
DiazMentha
Mohamed Fatima
New Lewel Empire

Legjobb együttes:
Children of distance
Halott pénz
Hősök
Ivan and the parazol
Punnany massif

Legjobb videoklip
ByeAlex: NekemTe
Düki: Turn me on
Irie Maffia: Badest
Karányi: Celebrate life
Sonya: Kitchenfloor




Kalandos úton jutott ösztöndíjhoz Hienhttp://www.life.hu/bulvar/20140319-kalandos-uton-jutott-amerikai-osztondijhoz-hien.htmlHien A Nagy Duett adásában jelentette be, hogy ösztöndíjjal felvették a világ legjobb zenei egyetemére, a bostoni Berklee-re. A felvételt megelőző személyes meghallgatásra Barcelonába kellett utaznia, ahol majdnem meghiúsult élete legnagyobb álma.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huCooky és Hien nyerte A Nagy Duettethttp://www.life.hu/bulvar/20140330-a-tv2-a-nagy-duettjeben-harom-paros-cooky-es-hien-majoros-hajnalka-es-kiraly-viktor-dolhai-attila-es.htmlA TV2 A Nagy Duettjének döntőjében a zsűri és a nézők szavazatai szerinti három legjobb páros énekelt a győzelemért. TV + Bulvár--Gigi és Hujber Feri esett ki a Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140309-nagy-duett-radics-gigi-es-hujber-feri-tavozott-a-nagy-duettbol.htmlHiába adtak bele mindent az éneklésbe, Gigi és Hujber Feri esett ki a műsorból. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.