A rajongók Gigit és Hient is a legjobb női előadó kategóriában jelölték a 14. VIVA Comet díjra, amelyet június 11-én adnak át. A két énekesnő az idén már negyedszer birkózik meg egymással.

Nem utálják egymást, sőt kifejezetten jóban van a két fiatal énekesnő, akik mindketten hatalmas rajongótáborral rendelkeznek. Még csak március van, az idén már negyedszer küzdenek meg egymással a szavazatokért: az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjében, majd a Glamour-gálán, utána pedig A Nagy Duett színpadán kerültek szembe egymással, most pedig a VIVA Comet díjátadón versengenek az Év legjobb női előadója elismerésért.
„Minket nem zavar, hogy az első helyért küzdünk, legyen így sokáig, hogy mindkettőnket jelölnek. Jóban vagyunk, azért is ülünk le mindig egymás mellé, de elárulom, hogy nem erről szoktunk beszélgetni, inkább a magánéleti dolgainkat beszéljük ki"- nevetett Hien.

Király Viktor az idén már másodszor mérkőzik meg Kállay-Saunders Andrással, az Eurovíziós Dalfesztiválra András jutott tovább.

" Az egész zenei életem arról szól, hogy nem kell, hogy mindenkinek tetsszen az, amit csinálok. Az viszont fontos, hogy a dalom legyen eredeti. Olyan, mint például A Nagy Duettben a Kedvesem feldolgozása, és legyen az enyém. Bárki bármit is gondol majd, sem én, sem a családom nem kap majd sokkot, ha nem nyerem meg a díjat. Most kijelentem, hogy nem fogok csalódni" - viccelődött Király Viktor. 

Jelöltek

Legjobb férfi előadó:
BLR
ByeAlex
Fluor Tomi
Kállay-Saunders András
Király Viktor

Legjobb női előadó:
Cserpes Laura
Dér Heni
Hien
Radics Gigi
Tóth Gabi

Legjobb új előadó:
Bogi
Bricklake
DiazMentha
Mohamed Fatima
New Lewel Empire

Legjobb együttes:
Children of distance
Halott pénz
Hősök
Ivan and the parazol
Punnany massif

Legjobb videoklip
ByeAlex: NekemTe
Düki: Turn me on
Irie Maffia: Badest
Karányi: Celebrate life
Sonya: Kitchenfloor