Fésűs Nelly kedvese, Vajtó Lajos megrögzött agglegény, mégis ő intézte úgy a dolgokat, hogy világra jöhessen közös gyermekük. A színésznő ugyanis el akarta vetetni a babát.

Két év harmonikus párkapcsolat után fogant meg a 42 éves Nelly babája, akinek érkezésére egyáltalán nem számítottak. A színésznőnek van már egy 11 éves kislánya, Csenge, Lajosnak pedig egy nagyfia. A házasságtól, a kötöttségektől irtózó, sármos férfi mégis hatalmas lépésre szánta el magát: megakadályozta, hogy Nelly elvetesse a babát.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„"Már bejelentkeztem az abortuszra, egy hétfői napra, és ennek költségét akartam befizetni. A postán várakozva nem találtam a csekket a táskámban. Felhívtam Lajost, hogy tud-e róla valamit, mire azt válaszolta, hogy ő vette ki a táskámból a csekket, nála van. Azt szeretné, ha ezt még megbeszélnénk, hármasban Csengével, ugyanis hárman alkotjuk a családot" - árulta el a színésznő Gór Nagy Mária Színitanodájának 30. születésnapi partiján, ahol büszkén mutatta gömbölyödő pocakját egy vadító miniruhában.

„"Nem tervezzük az esküvőt, a gyerek sokkal szorosabb kapocs, mint egy papír, tényleg egy életre szól" - tette hozzá a boldogságtól ragyogó Nelly, aki azt is elárulta, hogy mit fog csinálni másképpen második terhességénél. "Amikor várandós voltam a kislányommal, 28 kilót híztam, most viszont nagyon oda fogok figyelni arra, hogy csak a baba fejlődéséhez szükséges minimális súlyt szedjem fel. Tornázni fogok és figyelek majd az étkezésemre."