Gájer Bálinttal is találkozhattok a Vivicittán

Forrás: Facebook/SOS Gyermekfalu -
Telekom Vivicittá UNICEF SOS Gyermekfalu jótékonyság Dukai Regina Gájer Bálint albert kinga futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes az SOS Gyermekfalu Jótékonysági Nagyköveteként vesz részt a hétvégi Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. Több híresség is „versenytársa" lesz, hiszen például Dukai Regina és Szabó Kimmel Tamás is megméretteti magát. Csakúgy, mint a Life.hu pártfogoltja, a rákbetegségből felgyógyult Kinga.

Gájer Bálint április 13-án barátnőjével fut a 29. Vivicittán. Az énekes a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában elmesélte, hogy már régóta szívén viseli a gyermekek sorsát. Az SOS Gyermekfaluval sok évvel ezelőtt került kapcsolatba, azóta segít a kicsiken és most már az alapítvány egyik Jótékonysági Nagykövete is. Körülbelül egy hónapja tudta meg, hogy nagykövetként futhat ezen a versenyen, azóta készül rá, ahol 10 km-en indul majd.

Forrás: Facebook/SOS Gyermekfalu

Ahogy a Life.hu beszámolt róla, szintén jótékony célból, az UNICEF égisze alatt lesz ott a Vivicittán Dukai Regina D.Tóth Kriszta, Szabó Kimmel Tamás és Kocsis Tibor is.

Gőzerővel készül a versenyre Albert Kinga is, aki tavaly decemberében jelentkezett felhívásunkra, és egyike lett azoknak, akiket szakértők bevonásával segítünk álmai megvalósításában. Kinga a Telekom Vivicittá futóverseny 10 km-es távját futja le.

Magyar sztárok is futnak a Vivicittánhttp://www.life.hu/news/20140408-a-29-telekom-vivicitta-varosvedo-futason-az-unicef-egisze-alatt-reszt-vesz-dukai-regina-d-toth.htmlAz UNICEF égisze alatt egyebek mellett Dukai Regina és D.Tóth Kriszta is vállalta, hogy a gyerekek megsegítése érdekében április 13-án futócipőt húznak. De nagy erőkkel készül a megmérettetésre a Life.hu pártfogoltja, a rákbetegségből felgyógyult Kinga is. News--Különleges versenyzők a Vivicittánhttp://www.life.hu/news/20140314-aprilis-13-an-rendezik-meg-a-29-telekom-vivicitta-varosvedo-futast-ahol-a-rakbetegsegbol.htmlÁprilis 13-án rendezik meg a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményét, a hagyományos Telekom Vivicittá Városvédő futást a fővárosban. Az idei programhoz több jótékonysági esemény is csatlakozik. A Life.hu „pártfogoltja", a rákbetegségből felgyógyult Kinga is indulni készül a megmérettetésen.NewsOrigoMegcsinálom: Teljesítem a Vivicittát!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140130-megcsinalom-teljesitem-a-vivicittat.htmlA Kezdj új életet a Life.hu-val! felhívásunkra több ezren küldtétek be újévi fogadalmaitokat. Hosszas megbeszélések, éjszakába nyúló egyeztetések eredményeként kiválasztottuk azt a három szerencsés hölgyet, akinek szakértői csapatunkkal karöltve segítünk megvalósítani az álmait. Elsőként Kinga történetét ismerhetitek meg.KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.