Az énekes az SOS Gyermekfalu Jótékonysági Nagyköveteként vesz részt a hétvégi Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. Több híresség is „versenytársa" lesz, hiszen például Dukai Regina és Szabó Kimmel Tamás is megméretteti magát. Csakúgy, mint a Life.hu pártfogoltja, a rákbetegségből felgyógyult Kinga.

Gájer Bálint április 13-án barátnőjével fut a 29. Vivicittán. Az énekes a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában elmesélte, hogy már régóta szívén viseli a gyermekek sorsát. Az SOS Gyermekfaluval sok évvel ezelőtt került kapcsolatba, azóta segít a kicsiken és most már az alapítvány egyik Jótékonysági Nagykövete is. Körülbelül egy hónapja tudta meg, hogy nagykövetként futhat ezen a versenyen, azóta készül rá, ahol 10 km-en indul majd. 

Forrás: Facebook/SOS Gyermekfalu

Ahogy a Life.hu beszámolt róla, szintén jótékony célból, az UNICEF égisze alatt lesz ott a Vivicittán Dukai Regina D.Tóth Kriszta, Szabó Kimmel Tamás és Kocsis Tibor is.

Gőzerővel készül a versenyre Albert Kinga is, aki tavaly decemberében jelentkezett felhívásunkra, és egyike lett azoknak, akiket szakértők bevonásával segítünk álmai megvalósításában. Kinga a Telekom Vivicittá futóverseny 10 km-es távját futja le.