Mesével kábít a szóvivő, Győrfi Pál

Forrás:Minimax -
Győrfi Pál Országos Mentőszolgálat mese Kovács Ági szóvivő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pálban, hazánk legismertebb szóvivőjében egy valódi mesemondó veszett el. A híradókban szinte minden este hallgathatjuk a mesének semmiképpen nem nevezhető beszámolóit balesetekről, de kiderült, hogy nem csak rémtörténetek hagyják el a száját.

Győrfi Pál A farkas és a hét kisgida történetét remek átéléssel mesélte el ovisoknak, és talán nem véletlen a meseválasztás. Ebben a mesében is van nem várt tragédia, de ez legalább jól végződik, minden kisgida megmenekül.

Forrás:Minimax
Szexis combokat villantott Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20140415-tatar-csilla-a-tv2-mokka-es-stilusvadasz-musorvezetoje-kornyezet-ruhaba-bujt.htmlA Mokka csinos műsorvezetője a saját bevallása szerint is a szép ruhák rajongója, így a különleges megoldásoktól sem riad vissza.TV + BulvárOrigoBerki Krisztián halálra rémülthttp://www.life.hu/bulvar/20140415-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-halalra-remult-a-halpedikuros-kozmetikai-beavatkozastol.htmlA legnagyobb macsóval is előfordul, hogy megijed, na de Berki Krisztiánról nem gondoltuk volna, hogy egy apró kozmetikai eljárás kifog rajta.TV + Bulvár--Vérét adta csapatáért Váczi Gergőhttp://www.life.hu/bulvar/20140414--vaczi-gergo-musorvezeto-veret-adta-csapataert-a-vivicittan.htmlAlaposan összevérzett pólóban érkezett be a Vivicittá célvonalába Váczi Gergő, a TV2 Aktív Extrájának műsorvezetője, aki iszonyatos kínok között futotta le a 10 kilométeres távot.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.