világvége csillagászat holdfogyatkozás NASA Észak-Amerika természeti jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki ma Észak-Amerikában elég sokáig fennmaradt, az érdekes égi jelenség tanúja lehet.

Teljes holdfogyatkozást figyelhettek meg azok a szerencsések, akik április 15-én helyi idő szerint hajnali kettő órakor Észak-Amerikában tartózkodtak. A vérholdnak is nevezett különleges természeti jelenség során a Hold a Föld árnyékába került és a földi légkör fényei vérvörösre festették.

Forrás: Thinkstock

A hiedelmek szerint a vérhold baljós jel, egyes elméletek a világvégével hozták összefüggésbe. A jelenség azonban nemcsak ezért különleges, hanem csillagászati szempontból is: a NASA jelentései szerint az elmúlt 500 évben mindössze háromszor történt hasonló.

Megvan az eltűnt kislányhttp://www.life.hu/news/20140415-a-89-5-music-fm-aktiv-kozossegi-oldalanak-koszonhetoen-talaltak-ra-a-hetvegen-eltunt-10-eves.htmlA 89.5 Music FM aktív közösségi oldalának köszönhetően találtak rá a hétvégén eltűnt, 10 éves Andreára.News--Balzsay Károlyért futottak a műsorvezetőkhttp://www.life.hu/news/20140414-balzsay-karoly-rakbeteg-bokszoloert-futottak-a-vivicittan-a-class-fm-musorvezetoi-vadon-jani-es-kiso.htmlVadon Jani és társai Balzsay Károly gyógyulásáért futottak a hétvégi Vivicittán. News--Mától láthatod a Life.hu kampányát a tévébenhttp://www.life.hu/news/20140415-life-hu-kampany-sztarszerzokkel-pierrot-dalat-pely-barna-enekli.htmlMától találkozhatsz sztárszerzőinkkel a legnagyobb kereskedelmi tévécsatornákon. Elindult a megújult Life.hu kampánya!NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.