Katalin hercegnő éktalpú cipő Sydney magas sarkú Ausztrália Baywatch homok tengerpart vízimentő gyakorlatozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a brit királyi család ausztráliai turnéja: Vilmos és Katalin ezúttal Sydney tengerpartjára látogatott el.

Katalin hercegnőt egy krikett meccstől sem tántoríthatta el magas sarkú cipője, egy kis futástól a homokos tengerparton pedig végképp nem. Vilmos és neje ezúttal Sydneyben tette tiszteletét, ahol a helyi vízimentők csapatával találkoztak, akiknek gyakorlatozásába maga Katalin is bekapcsolódott.

Forrás: AFP/William West

A hercegnő megjelenése ezúttal is kifogástalan volt: egy ausztrál tervező, Zimmerman ruháját vette fel egy vele harmonizáló éktalpú szandállal. Bár a kis György herceg ezúttal nem tartott szüleivel, vendéglátóik mégsem feledkeztek el a kis trónörökösről, aki egy szörfdeszkát kapott ajándékba tőlük.

Hímtagturbózó csodanaci - A pasik is rájöttek: a méret a lényeg! (18+)http://www.life.hu/intim/20140416-igy-novelik-a-meretet-a-ferfiak-itt-a-push-up-gatya.htmlVégre a pasik is elvetik azt a buta elméletet, miszerint nem a méret a lényeg! És ezért most már ők is tehetnek azért valamit, hogy előnyosebbé tegyék a külsejüket. Így született meg a hímtagturbózó csodanaci.Intim--Különleges húsvéti menü hús nélkül - próbáld ki te is!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140416-vegan-husveti-menu-stohr-greta-receptjei.htmlNem csak sonkából és kolbászból állhat ám a húsvéti menü! Bár a magyar konyha és a hagyományok pontosan ellentétesek ezzel, a vegán konyha is tartogat meglepetéseket. Annyira kreatívan lehet helyettesíteni az egyes alapanyagokat, hogy egyszer csak azt veheted észre, a vendégsereg nagy része a te húsmentes finomságaidból falatozik a roskadozó ünnepi asztalnál. Stőhr GrétaOrigoÁlomszép ruhák húsvétrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140417-hogyan-legyek-jono-blog-alomszep-ruhak-husvetra.htmlKözeleg a húsvét, ideje eldönteni, hogy idén milyen ruhában várom a locsolkodókat. No, nem azért, mintha nem lenne majdnem mindegy, hogy egészen pontosan melyik ruhát is kapom ki a szekrényből húsvéthétfőn, viszont idén a szekrényem jó pár száz kilométerrel arrébb lesz, mint én.Hogyan legyek jó nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.