Ördög Nóri: "A lényeg, hogy én érezzem jól magam a ruhában"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kritika magas sarkú Ördög Nóra Szombat esti láz várandósság RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földig érő fekete lepelbe rejti ma este gömbölyödő pocakját Ördög Nóri, aki kapott hideget-meleget a Szombat Esti Láz múlt szombati adásában viselt aranysárga miniruhája miatt.

A stylist egy földig érő, mindent takaró feket ruhába bújtatta Nóri pocakját, csak néha villant ki a műsorvezető hoszú combja a felsliccelt estélyiből. A magas sarkú cipő viszont maradt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Valóságshow-ba megy Vastag Csabahttp://www.life.hu/trend/20140415-vastag-csaba-x-faktor-gyoztes-az-viasat3-megruhazlak-cimu-musoraban-zsuriz-es-modellkedik.htmlAz első X-Faktor győztese modellkedik meg zsűrizik a Viasat3 új, napi műsorában - tudta meg az Origo.Trend--Megnőttek Vajna Timi melleihttp://www.life.hu/trend/20140415-vajna-timea-andy-vajna-felesege-mellei-nagyobbak-lettek.htmlSzembetűnően méretesebb kebellel pózol az Instagramra feltöltött fotóin Vajna Tímea. TrendOrigoBeyoncé, ezt elrontottad! http://www.life.hu/trend/20140412-beyonce-enekesno-vekonyra-photoshopolta-magat-es-bakizott.htmlAz Instagramra töltött fel magáról képet Beyoncé. Ez persze önmagában nem lenne hír, de amellett, ahogyan ezt tette, nem lehet elmenni szó nélkül. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.