Már kétszer kellett távoznia a sorozatból, most kiderült, ismét kiírják az egyik legnépszerűbb karaktert.

Búslakodhatnak a rajongók! A héten forgat utoljára Csillagkúton Száraz Dénes. A Jóban Rosszban színészét ugyanis megint kiírják a sorozatból. Dénes nem érti a döntést, de elfogadja. 

Forrás: TV2

„Bevallom, villámcsapásként ért, amikor a főnököm behívott az irodába, és közölte, hogy egy időre biztosan véget ért a közös munka. Ilyenkor az ember csöndben végighallgatja a főnökét, majd megkérdezi, mi az oka a kirúgásnak" – idézte fel a történteket a Borsnak Száraz Dénes. Pedig korábbi kiírása miatt több száz rajongó tüntetett, ezért kétszer is feltámasztották a forgatókönyvírók. Legutóbb a bűnöző Balázs szerepében tért vissza. Dénes szerint itt csúszott be a hiba, a negatív karakterválasztás miatt nincs most munkája. „Színészileg ugyan kihívást jelentett számomra a karakter megformálása, és izgalmas is lehetett volna a jövőben, de sajnos megrekedt egy ponton, ezért elfogyott"– magyarázta a színész, aki azt is elmondta, színészi teljesítményére sosem volt panasz, és a főnök sem orrolt rá, jó viszonyban voltak.

„Száraz Dénes a jövő héttől valóban nem forgat a stábbal. Karakterének pihentetése nincs összefüggésben Nagy Tamás producer távozásával, ez korábbi döntés eredménye. A Jóban Rosszban történetének izgalmas alakulása indokolja, hogy Varga Balázs eltűnjön Csillagkútról, de további részleteket nem árulhatunk el" – fejtette ki a lapnak a TV2 sajtóosztálya. A Bors azt is megtudta, a történetírók gárdájában is változás lesz.