Bárdos András rumba Jazz Molnár Andrea Szombat esti láz Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ez egy szexuális őrület volt; először volt két test, amelyek egyszer csak egy testté váltak" - így jellemezte Bárdos András és Molnár Andrea rumbáját Esztergályos Cecília. Pedig a híradós a próbák elején alig merte megfogni gyönyörű táncpartnere derekát. A simulásokról ne is beszéljünk!

"Úgy fogok hozzád odamenni, hogy szeretnélek a magaménak tudni" - mondta Molnár Andrea Bárdos Andrásnak a próbák alatt, aki kicsit mintha megrogyott volna a szavak hallatán. "Egyszerűen nincs arra időnk, hogy megszokja, hogy nekünk bizony össze kell érni, és bizonyos pontoknak össze kell nyomódnia" - kommentálta a táncosnő András bénázását, aki az elején nehezen vette rá magát még arra is, hogy megfogja Molnár Andrea derekát.

"Az elején próbáltam tisztelettudóan viselkedni, de ezt a táncot nem lehet tisztelettudóan táncolni" - összegezte a rumba lényegét Bárdos András, aki végül egész vállalható produkciót adott elő.

Így csajozik Bárdos András

A szép lányoknak mondd, hogy okosak, az okos lányoknak mondd, hogy szépek.

Ha viszont igazán szexi és dögös produkciót szeretnél látni, akkor nézd meg Karcagi Dalma és Szabó Győző táncát, amelyben Győzőnek ismét a macsószerep jutott.

Szabó Győző vagy Bárdos András tánca tetszett jobban?

Megmogyorózták Szabó Győzőt a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140414-szabo-gyozo-szineszt-a-szombat-esti-lazban-megmogyoroztak-a-tancoslanyok.htmlPikáns koreográfiát mutatott be a Szombat Esti Láz színpadán Szabó Győző, akit a táncoslányok kényeztettek.TV + Bulvár--Ördög Nóri: "Főállású anya is lennék"http://www.life.hu/bulvar/20140430-ordog-nora-az-rtl-klub-arca-szombat-esti-laz-musorvezetoje-foallasu-anya-lenne.htmlÖrdög Nóri gömbölyödő pocakkal, második gyermekét várva áll a Szombat Esti Láz színpadára. Vajon az RTL Klub arca feláldozná karrierjét az anyaságért? Megkérdeztük! TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huEljött az álomherceg Szinetár Dóráért - Ördög Nóri könnyezetthttp://www.life.hu/bulvar/20140425-szinetar-doraert-eljott-az-alomherceg-makranczi-zalan-szemelyeben.htmlSzinetár Dóra és Makranczi Zalán szerelmes rumbája mély nyomokat hagyott a zsűriben, Ördög Nóri még meg is könnyezte táncukat. A pár nemcsak a színpadon, a színfalak mögött is folyamatosan turbékolt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.