"Ez egy szexuális őrület volt; először volt két test, amelyek egyszer csak egy testté váltak" - így jellemezte Bárdos András és Molnár Andrea rumbáját Esztergályos Cecília. Pedig a híradós a próbák elején alig merte megfogni gyönyörű táncpartnere derekát. A simulásokról ne is beszéljünk!

"Úgy fogok hozzád odamenni, hogy szeretnélek a magaménak tudni" - mondta Molnár Andrea Bárdos Andrásnak a próbák alatt, aki kicsit mintha megrogyott volna a szavak hallatán. "Egyszerűen nincs arra időnk, hogy megszokja, hogy nekünk bizony össze kell érni, és bizonyos pontoknak össze kell nyomódnia" - kommentálta a táncosnő András bénázását, aki az elején nehezen vette rá magát még arra is, hogy megfogja Molnár Andrea derekát.

"Az elején próbáltam tisztelettudóan viselkedni, de ezt a táncot nem lehet tisztelettudóan táncolni" - összegezte a rumba lényegét Bárdos András, aki végül egész vállalható produkciót adott elő.

Így csajozik Bárdos András
A szép lányoknak mondd, hogy okosak, az okos lányoknak mondd, hogy szépek.

 Ha viszont igazán szexi és dögös produkciót szeretnél látni, akkor nézd meg Karcagi Dalma és Szabó Győző táncát, amelyben Győzőnek ismét a macsószerep jutott.