Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi forgatás Száraz Dénes brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár azt még elképzelni sem tudjuk, a forgatókönyvírók miért fosztották meg Szabó Zsófit hosszú hajától, de karaktere, BettyTanakis és párja, Balázs kapcsolata egyre brutálisabb irányt vesz. 

Egy erdőbe hurcolta, a fához kötözte és megfenyegette Balázs Bettyt. A féltékeny férfit alakító Száraz Dénes - akiről a minap derült ki hogy kiírják a sorozatból - féltékenységtől habzó szájú elmebeteget alakított a Jóban Rosszbanban.

Forrás: Jóban Rosszban/Facebook

A lány persze megmenekült, de nem csodálkoznánk, ha a színészt úgy menesztenék a sorozatból, hogy meghal vagy börtönbe kerül.

Hogyan lesz Kim Kardashianból Varga Viktor? Egyszerű!http://www.life.hu/bulvar/20140509-kim-kardashian-es-az-eurovizios-dalfesztival-eloadoja-conchita-wurst-es-varga-viktor-puskas-peti.htmlVan, hogy ostobaságukkal és felesleges magamutogatásukkal kerülnek az érdeklődés középpontjába hírességeink posztjai. De ahelyett, hogy ezeket sorolnánk most, Puskás Petinek szavazunk meg egy buksisimit a legutóbbi ötletért. TV + BulvárOrigoCsobot Adél titokzatoskodikhttp://www.life.hu/bulvar/20140509-az-rtl-2-belevalovilaganak-musorvezetoje-csobot-adel-es-istenes-bence-jol-vannak.htmlCsobot Adél és Istenes Bence őszi szakítása óta találgatja a bulvársajtó, hogy a párocska újra együtt van-e. Bár ők arról beszélnek, hogy barátok, legutóbb május 1-jén posztoltak közös képet, amely simán arra enged következtetni, hogy többet éreznek egymás iránt mint két haver.TV + Bulvár--Aurelio: "Anyám miatt nem tisztelem a nőket"http://www.life.hu/bulvar/20140508-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-aurelio-anyja-miatt-nem-tiszteli-a-noket.htmlA villa farokpörgető sírós szájhőse Seherezádénak vallotta be, hogy nem tudja tisztelni a nőket. Az ok szerinte az, hogy az édesanyjával nem volt felhőtlen a kapcsolata, ráadásul az édesapja nevelte fel. Nos, ha tisztelet nincs is benne, azt alig várja, hogy a játék végeztével szexelhessen. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.