Megdöbbentő fotók készültek a könnycseppekről

Forrás: http://www.rose-lynnfisher.com/tears.html -
fénykép érzelem sírás könnycsepp Rose-Lynn Fisher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő megállapításra jutott  Rose-Lynn Fisher amerikai fotográfus, aki a saját és mások könnyeit kezdte el vizsgálni egy fénymikroszkóp segítségével.

Fiser élete könnycseppekben és változásokban gazdag szakaszában kezdett bele a vizsgálódásba. A fényképész arra jutott, egészen másképp néznek ki az öröm, a boldogság, mint a bánat könnyei, és megint mások azok, amelyek valamilyen fizikai inger - mint például egy hagymapucolás - hatására keletkeznek.

A remény könnyei Forrás: http://www.rose-lynnfisher.com/tears.html

Rose-Lynn száz különböző könnycseppről készített felvételt, a projektnek a Könnyek Topográfiája címet adta. Még több könnycseppet itt nézhetsz!

Magyarországon forgatják a Játék határok nélkülthttp://www.life.hu/news/20140510-magyarorszagon-forgatjak-a-jatek-hatarok-nelkul-m1-es-vetelkedot.htmlAhogy a Life.hu is megírta, visszatér a képernyőre a kilencvenes évek népszerű vetélkedője, a Játék határok nélkül.NewsOrigoRepülőgépen szülte meg ikerbabáit egy orosz nőhttp://www.life.hu/news/20140510-a-terhessege-35-heteben-jaro-irina-vasylkovanal-a-polar-airlines-repulogepen-varatlanul-indult.htmlA terhessége 35. hetében járó Irina Vasylkovánál a Polar Airlines repülőgépen, váratlanul indult meg a szülés - írja a Dailymail. NewsOrigoCudar idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20140510-majus-masodik-heteben-hidegfront-zaporok-zivatarok-jellemzik-idojarasunkat.htmlÚgy tűnik, a jövő hét nem kedvez majd a teraszos helyeken való munka utáni ücsörgésnek. Az időkép előrejelzése szerint ugyanis nemcsak lehűlés, de csapadék és szél is bőven várható. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.