Május 29. és június 1. között először lesz Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon, ahol a Life.hu sztárszerzőivel is találkozhatsz. Az egyik legkülönlegesebb program Szily Nóra beszélgetése Müller Péterrel, akitől a helyszínen te is kérdezhetsz.

Müller Péter végtelen bölcsességgel ad választ az élet nagy kérdéseire, legyen szó a férfiak lelkéről, a női sorsokról, családról, szeretetről vagy szerelemről. A Life.hu sztárszerzőjével Szily Nóra beszélget a Life.hu Csajfeszten, de ez nem minden: a helyszínen te is felteheted a kérdéseidet a lélek mindent tudó mesterének.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A beszélgetés napján, azaz május 31-én, szombaton egy gyűjtődoboz vár a helyszínen, amelybe bedobhatod a kérdést, amely régóta vagy kevésbé régóta foglalkoztat. Azok között, akik kérdésüket bedobják a gyűjtődobozba, Sunday Spa Lunch - Lepence Spa páros wellness belépőjegyet sorsolunk ki a Thermal Hotel Visegrád jóvoltából.

Ne feledd, hogy a pontos programokat megtalálod a Csajfeszt.hu oldalon, a rendezvény Facebook-oldalán, illetve itt a Life.hu-n is folyamatosan követheted az eseményeket.

Miért regisztrálj?

- A karszalagért, amivel kedvezményesen vásárolhatsz a Life.hu Csajfeszt partnerüzleteiben és 20%-os kedvezménnyel mozizhatsz a Corvin Moziban a fesztivál ideje alatt.
- Hogy részt vehess a sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak rád!
- A regisztrált látogatók 50%-os kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra a MÁV-START Zrt. jóvoltából.
- Így tudnak levelezni veled, a nyertesek is e-mailben kapnak értesítést.
- És mert csak 23 másodpercet vesz igénybe. Tényleg!