Kérdezz te is Müller Pétertől a Life.hu Csajfeszten!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Life.hu Csajfeszt beszélgetés Szily Nóra Müller Péter program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 29. és június 1. között először lesz Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon, ahol a Life.hu sztárszerzőivel is találkozhatsz. Az egyik legkülönlegesebb program Szily Nóra beszélgetése Müller Péterrel, akitől a helyszínen te is kérdezhetsz.

Müller Péter végtelen bölcsességgel ad választ az élet nagy kérdéseire, legyen szó a férfiak lelkéről, a női sorsokról, családról, szeretetről vagy szerelemről. A Life.hu sztárszerzőjével Szily Nóra beszélget a Life.hu Csajfeszten, de ez nem minden: a helyszínen te is felteheted a kérdéseidet a lélek mindent tudó mesterének.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A beszélgetés napján, azaz május 31-én, szombaton egy gyűjtődoboz vár a helyszínen, amelybe bedobhatod a kérdést, amely régóta vagy kevésbé régóta foglalkoztat. Azok között, akik kérdésüket bedobják a gyűjtődobozba, Sunday Spa Lunch - Lepence Spa páros wellness belépőjegyet sorsolunk ki a Thermal Hotel Visegrád jóvoltából.

Ne feledd, hogy a pontos programokat megtalálod a Csajfeszt.hu oldalon, a rendezvény Facebook-oldalán, illetve itt a Life.hu-n is folyamatosan követheted az eseményeket.

Miért regisztrálj?

- A karszalagért, amivel kedvezményesen vásárolhatsz a Life.hu Csajfeszt partnerüzleteiben és 20%-os kedvezménnyel mozizhatsz a Corvin Moziban a fesztivál ideje alatt.
- Hogy részt vehess a sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak rád!
- A regisztrált látogatók 50%-os kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra a MÁV-START Zrt. jóvoltából.
- Így tudnak levelezni veled, a nyertesek is e-mailben kapnak értesítést.
- És mert csak 23 másodpercet vesz igénybe. Tényleg!

Müller Péter: "Áraszd a szeretet melegét, s legalább te melegben leszel!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140512-muller-peter-heti-utravaloja-a-szeretet-aszimmetriajarol-szol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 126. rész.Müller PéterOrigoMüller Péter: A szív hangjára hallgatni nem veszélytelenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140505-muller-peter-heti-utravaloja-arrol-hogy-a-szived-megsugja-az-igazat.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 124. rész.Müller Péter--Mindenkinek mást jelent a szerelemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140414-muller-peter-heti-utravalojaban-arrol-beszel-hogy-mindenkinek-mast-jelent-a-szerelem.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 121. rész.Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.