A Barátok közt csapatában már szinte tradíció, hogy részt vesznek egy felejthetetlen csapatépítő tréningen. Idén is hatalmas kihívásokat tartogattak a programok a bevállalós színészeknek.

Nem mindennapi kalandokat élhettek át a Barátok közt sztárjai, akik kipróbálhatták a rallycross versenyzők bivalyerős versenyautóját és fergeteges paintballcsatában is részt vehettek. 

Forrás: RTLKLUB

A színészek mindkét programot rendkívül élvezték. Az élményautóztatáson a félelemtűrő képességük is próbára lett téve, hiszen mindannyiuk pulzusszámát mérték a három gyorskör megtétele alatt. Akinek a pulzusszáma a legalacsonyabb maradt, az nyert, ezt a próbát Tihanyi Tóth Csaba állta ki a legjobban, nála 110-es pulzust mértek, Nagy Alexandra viszont jóval izgatottabb lett, neki 162-ig szökött fel a pulzusszáma az autóztatás alatt.

Forrás: RTLKLUB

Az adrenalinsokk után következhetett paintballcsata. A Barátok közt színészei a pálya széléről lőtték a másik csapat autóját. A csapatok úgy játszottak, mintha a híres-nevezetes Mátyás király teret kéne megvédeniük a töröktől!

Forrás: RTLKLUB

A Barátok közt Challenge után a csapat egy szállodában pihente ki a fáradalmait, ahol Nyári Diát és Tihanyi Tóth Csabát igazi meglepetés várta: mivel mindketten ekkor ünnepelték a születésnapjukat, így a kollégák, barátok és a szervezők hatalmas tortákkal kedveskedtek nekik. Az egész napot közös vacsora zárta.