Különleges csapatépítőn jártak a Barátok közt sztárjai

Nyári Diana félelem Barátok közt paintball Tihanyi Tóth Csaba csapatépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt csapatában már szinte tradíció, hogy részt vesznek egy felejthetetlen csapatépítő tréningen. Idén is hatalmas kihívásokat tartogattak a programok a bevállalós színészeknek.

Nem mindennapi kalandokat élhettek át a Barátok közt sztárjai, akik kipróbálhatták a rallycross versenyzők bivalyerős versenyautóját és fergeteges paintballcsatában is részt vehettek.

Forrás: RTLKLUB

A színészek mindkét programot rendkívül élvezték. Az élményautóztatáson a félelemtűrő képességük is próbára lett téve, hiszen mindannyiuk pulzusszámát mérték a három gyorskör megtétele alatt. Akinek a pulzusszáma a legalacsonyabb maradt, az nyert, ezt a próbát Tihanyi Tóth Csaba állta ki a legjobban, nála 110-es pulzust mértek, Nagy Alexandra viszont jóval izgatottabb lett, neki 162-ig szökött fel a pulzusszáma az autóztatás alatt.

Forrás: RTLKLUB

Az adrenalinsokk után következhetett paintballcsata. A Barátok közt színészei a pálya széléről lőtték a másik csapat autóját. A csapatok úgy játszottak, mintha a híres-nevezetes Mátyás király teret kéne megvédeniük a töröktől!

Forrás: RTLKLUB

A Barátok közt Challenge után a csapat egy szállodában pihente ki a fáradalmait, ahol Nyári Diát és Tihanyi Tóth Csabát igazi meglepetés várta: mivel mindketten ekkor ünnepelték a születésnapjukat, így a kollégák, barátok és a szervezők hatalmas tortákkal kedveskedtek nekik. Az egész napot közös vacsora zárta.

Extrém fotózáson vett részt Pamelahttp://www.life.hu/bulvar/20140516-hodi-pamela-az-edes-elet-sztarja-berki-krisztian-sportolo-kedvese-szines-lufikba-bujva-fotozkodott.htmlBerki Krisztián kedvesének, Pamelának a testét csak tarka lufik takarták. A színes léggömbök jól álltak a bevállalós modellnek. TV + Bulvár--Új dizájnt kap Szíj Melindahttp://www.life.hu/bulvar/20140515-szij-melinda-uj-dizajnt-kap-es-csak-az-eneklessel-akar-foglalkozni.htmlMegszűnt a kétgyermekes Szíj Melinda munkahelye, ahol 20 évig dolgozott anyagbeszerzőként, és ahonnan 200 emberrel együtt bocsájtották el tavaly év végén. A Megasztár 5 felfedezettje nem esett pánikba, a sors közbelépésének tekinti a történteket, ami az éneklés felé terelte. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huFelkerül az internetre Jimmy halálának története?http://www.life.hu/bulvar/20140515-jimmy-halalanak-szemtanuja-hule-eva-keszittetett-egy-masolatot-a-keziratrol-fogadott-fiaval.htmlÚjabb fordulat -Hulé Éva fogadott fia lemásolta a könyvet, amelyben a Király halálának igaz története szerepel. Állítólag.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.