Hajós András Mata Ricsi Friderikusz fiú álmok Az ének iskolája Friderikusz Sándor Berki Artúr Szulák Andi Szandi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten álomba illő pillanatokat élhettek át Az ének iskolája nebulói, ugyanis Friderikusz Sándor mindenkinek a legdédelgetettebb vágyát teljesítette.  

A kívánságteljesítő műsorban minket a fiúk produkciói bűvöltek el. Olyannyira, hogy Mata Ricsit örökre és végérvényesen a szívünkbe zártuk. A kisfiú a héten az osztályfőnöknek köszönhetően nem csak dallamok szárnyán repült a fellegekbe.

Forrás: TV2

Berki Artúr hangjával már az előző adásokban is levett minket a lábunkról. Friderikusz a héten az ő álmát is teljesítette, ami arról szólt, hogy egy nagy színházteremben egy szál zongorán játszhasson a családjának. Az elegáns fiú a héten egy r&b slágerrel próbálkozott, ami más hangképzési technikát követelt meg tőle. Hajós András, a fiú tanára ezért Király Viktort hívta segítségül, hogy korrepetálja Artúrt. Az énekes természetesen ezt az akadályt is simán vette és igazi profi produkcióval rukkolt elő. „Olyan mértéktartóan adagolod a tudásod, amivel rendelkezel, hogy én ezt tartom intelligens éneklésnek" – mondta Andrea, amivel maximálisan egyetértünk.

Forrás: TV2

Dénes Rolandé volt a hét legkülönlegesebb produkciója, ugyanis nemcsak remekül énekelt, hanem tánctudását is bemutatta. A fiú olyan lazán és ritmusosan mozgott a színpadon, hogy azt a tanárok sem tudták szó nélkül hagyni. Roland álma az volt, hogy Bereczki Zoltánnal találkozzon, így a kellemest összekötötték a hasznossal és Zoli táncleckét is adott Rolandnak. „Bravó, minden adottságod megvan és az, hogy a tánc után még meg is tudtál szólalni nagyon dicséretes" – mondta Roland koreográfiája után Zoli, aki a kibővített tanári kar tagja. „Egy olyan produkciót láttam, ami különleges volt, más volt, mint a többi. Meglepett, hogy Roli kitolt egy ilyet!" – mondta Hajós András. Egyetértünk vele: a fiú nagyon cool volt a színpadon.

Forrás: TV2

Mata Ricsi a múlt heti duett produkcióban nem teljesített jól és ezért tanárai meg is róták. Mindenki lélegzetvisszafojtva várta, a fiú a héten mivel rukkol elő. Friderikusz Ricsi legnagyobb álmát váltotta valóra, így kipróbálhatta, milyen egy igazi kisrepülővel az égig emelkedni. „Mikor a fellegekben voltam és kinéztem az ablakon, rájöttem ez sokkal szebb, mint a valóság" – mondta a fiú a repülés után. A srác, ha félt is, ez egy csöppet sem látszott rajta, az viszont cuki volt, ahogy megilletődött a különleges meglepetéstől. Ricsit tanára, Szulák Andrea keményen fogta a héten, és a sok szeretet mellett kemény énekórák is vártak rá. Az eredmény pedig magáért beszélt. Ricsi produkciójával mindenkit levett a lábáról, Andi percekig zokogott a meghatódottságtól és alig bírt megszólalni. „Repültünk, ezt kértem, ezt szerettem volna, mert azt akartam, hogy lássa ország-világ, hogy az én Mata Ricsikém így tud énekelni" – mondta könnyeit törölgetve Andi. Megértjük, mert mi is könnyekig hatódtunk. „A múltkor azt hittem, repülni fogsz Az ének iskolájából, persze más értelemben, erre így tudsz énekelni, ne szórakozz velünk" – mosolygott Hajós András. A héten az osztályelső ki más lehetett volna, mint a mi kis kedvencünk. Örültünk, hogy a múlt heti mélyzuhanás után Ricsi lett a hét kitüntetettje.

Megtelt Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140420-mindent-megtettek-a-lelemenyes-nebulok-hogy-bejussanak-a-tv2-n-futo-az-enek-iskolajaba.htmlRózsaszín csipkebugyi Hajósnak, szívmelengető testvéri szeretet és Friderikusz karikatúrák - mindent bedobtak a leleményes nebulók, hogy bejussanak Az ének iskolájába.TV + Bulvár--Újra kinyit Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140328-ujra-indul-az-enek-iskolaja-a-tv2-musoran.htmlIsmét megmutathatják a tehetséges énekespalánták, hogyan tudnak profi énekeseket meghazudtolóan dalolni.TV + Bulvár--Sztárok gyermekeivel erősít Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140411-a-tv2-az-enek-iskolaja-gyermek-tehetseggondozo-musoraban-ismert-zeneszek-csemetei-is-feltunnek.htmlA TV2 gyermek-tehetséggondozó műsorában ismert zenészek csemetéi is feltűnnek. A Váradi Roma Café egykori zongoristája, Berki Artúr fia és Varga Miklós énekes lánya levette a zsűrit a lábáról.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.