A héten álomba illő pillanatokat élhettek át Az ének iskolája nebulói, ugyanis Friderikusz Sándor mindenkinek a legdédelgetettebb vágyát teljesítette.

 

 

A kívánságteljesítő műsorban minket a fiúk produkciói bűvöltek el. Olyannyira, hogy Mata Ricsit örökre és végérvényesen a szívünkbe zártuk. A kisfiú a héten az osztályfőnöknek köszönhetően nem csak dallamok szárnyán repült a fellegekbe. 

Forrás: TV2

Berki Artúr hangjával már az előző adásokban is levett minket a lábunkról. Friderikusz a héten az ő álmát is teljesítette, ami arról szólt, hogy egy nagy színházteremben egy szál zongorán játszhasson a családjának. Az elegáns fiú a héten egy r&b slágerrel próbálkozott, ami más hangképzési technikát követelt meg tőle. Hajós András, a fiú tanára ezért Király Viktort hívta segítségül, hogy korrepetálja Artúrt. Az énekes természetesen ezt az akadályt is simán vette és igazi profi produkcióval rukkolt elő. „Olyan mértéktartóan adagolod a tudásod, amivel rendelkezel, hogy én ezt tartom intelligens éneklésnek" – mondta Andrea, amivel maximálisan egyetértünk.

Forrás: TV2

Dénes Rolandé volt a hét legkülönlegesebb produkciója, ugyanis nemcsak remekül énekelt, hanem tánctudását is bemutatta. A fiú olyan lazán és ritmusosan mozgott a színpadon, hogy azt a tanárok sem tudták szó nélkül hagyni. Roland álma az volt, hogy Bereczki Zoltánnal találkozzon, így a kellemest összekötötték a hasznossal és Zoli táncleckét is adott Rolandnak. „Bravó, minden adottságod megvan és az, hogy a tánc után még meg is tudtál szólalni nagyon dicséretes" – mondta Roland koreográfiája után Zoli, aki a kibővített tanári kar tagja. „Egy olyan produkciót láttam, ami különleges volt, más volt, mint a többi. Meglepett, hogy Roli kitolt egy ilyet!" – mondta Hajós András. Egyetértünk vele: a fiú nagyon cool volt a színpadon.

Forrás: TV2

Mata Ricsi a múlt heti duett produkcióban nem teljesített jól és ezért tanárai meg is róták. Mindenki lélegzetvisszafojtva várta, a fiú a héten mivel rukkol elő. Friderikusz Ricsi legnagyobb álmát váltotta valóra, így kipróbálhatta, milyen egy igazi kisrepülővel az égig emelkedni. „Mikor a fellegekben voltam és kinéztem az ablakon, rájöttem ez sokkal szebb, mint a valóság" – mondta a fiú a repülés után. A srác, ha félt is, ez egy csöppet sem látszott rajta, az viszont cuki volt, ahogy megilletődött a különleges meglepetéstől. Ricsit tanára, Szulák Andrea keményen fogta a héten, és a sok szeretet mellett kemény énekórák is vártak rá. Az eredmény pedig magáért beszélt. Ricsi produkciójával mindenkit levett a lábáról, Andi percekig zokogott a meghatódottságtól és alig bírt megszólalni. „Repültünk, ezt kértem, ezt szerettem volna, mert azt akartam, hogy lássa ország-világ, hogy az én Mata Ricsikém így tud énekelni" – mondta könnyeit törölgetve Andi. Megértjük, mert mi is könnyekig hatódtunk. „A múltkor azt hittem, repülni fogsz Az ének iskolájából, persze más értelemben, erre így tudsz énekelni, ne szórakozz velünk" – mosolygott Hajós András. A héten az osztályelső ki más lehetett volna, mint a mi kis kedvencünk. Örültünk, hogy a múlt heti mélyzuhanás után Ricsi lett a hét kitüntetettje.