Alfölditől kapott szerepet Csobot Adél

X-Faktor Csobot Adél rendező szerep Stohl András énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adél Az őrült nők ketrecének magyar változatában kapott szerepet Alföldi Róberttől, amely az énekesnő életében az első komolyabb színházi felkérés.

Adél tehetségére a színházi világban is egyre többen felfigyelnek, az énekesnő azonban arra egyáltalán nem számított, hogy Magyarország legismertebb rendezője kiszúrja magának.

Forrás: facebook/Csobot Adél

"Valójában az egész olyan volt, mint derült égből villámcsapás. Soha nem dolgoztam együtt Alföldi Róberttel és Stohl Andrással, és nagyon örültem, hogy felkértek. Érzem, hogy ez lesz a boldogságom kulcsa, és végre olyan helyzetekben is kipróbálhatom magam, amiről mindig is álmodtam" – mondta Adél, aki bevallotta: van benne izgalom a munkával kapcsolatosan.

"Van bennem egy pozitív értelemben vett kis félelem, egy megfelelési vágy Róbert irányába. Ez kihívás számomra, és biztos vagyok benne, hogy a dolog jól fog működni. Én felnézek Robira, mert sokat letett az asztalra, és tudom, hogy mellette jó kezekben leszek" - magyarázta az énekesnő.

Jerry Herman és Harvey Fierstein többszörös Tony-díjas musicaljének, Az őrült nők ketrecének története egy transzvesztita mulatóban játszódik, amelynek tulaját Hevér Gábor, a sztárját Stohl András játssza. A történetben természetesen van romantikus szerelemi szál, lesznek csalódások és harc az elfogadásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.