Adél Az őrült nők ketrecének magyar változatában kapott szerepet Alföldi Róberttől, amely az énekesnő életében az első komolyabb színházi felkérés.

Adél tehetségére a színházi világban is egyre többen felfigyelnek, az énekesnő azonban arra egyáltalán nem számított, hogy Magyarország legismertebb rendezője kiszúrja magának.

Forrás: facebook/Csobot Adél

"Valójában az egész olyan volt, mint derült égből villámcsapás. Soha nem dolgoztam együtt Alföldi Róberttel és Stohl Andrással, és nagyon örültem, hogy felkértek. Érzem, hogy ez lesz a boldogságom kulcsa, és végre olyan helyzetekben is kipróbálhatom magam, amiről mindig is álmodtam" – mondta Adél, aki bevallotta: van benne izgalom a munkával kapcsolatosan.

"Van bennem egy pozitív értelemben vett kis félelem, egy megfelelési vágy Róbert irányába. Ez kihívás számomra, és biztos vagyok benne, hogy a dolog  jól fog működni. Én felnézek Robira, mert sokat letett az asztalra, és tudom, hogy mellette jó kezekben leszek" - magyarázta az énekesnő. 

Jerry Herman és Harvey Fierstein többszörös Tony-díjas musicaljének, Az őrült nők ketrecének története egy transzvesztita mulatóban játszódik, amelynek tulaját Hevér Gábor, a sztárját Stohl András játssza. A történetben természetesen van romantikus szerelemi szál, lesznek csalódások és harc az elfogadásért.