VV Simon a fővárosi szárnypróbálgatás után visszatért Ibrányba, ahol fagylaltot árul. Igyekszik kiheverni a VV6-ot és szerelmi bánatát Charlotte-tal.

Nem jött össze a kiugrás Simonnak, hazament és nyalogatja a sebeit. Akár fagyit is nyalogathatna egész nap, de ezt nem teszi, pedig egy fagylaltozóban méri a gombócokat. 

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

„ Diákmunkát vállaltam. Imádom a fagyit, de munka közben nem engedek a csábításnak, nem ettem még egy gombócot sem. Nem kívánom. Valószínűleg a lelkiállapotommal függ ez össze, ugyanis még mindig igyekszem kiheverni a VV-t, engem nagyon megviselt, ami az elmúlt hónapokban körülöttem és velem történt. Csak 18 napot töltöttem a műsorban, de utána annál többet tépelődtem. Elvonultam, kivontam magam a forgalomból. Megpróbáltam Budapesten szétnézni, de inkább maradok Ibrányban, szeptembertől visszamegyek az egyetemre Debrecenbe, ott a helyem. Beláttam, hogy felelőtlenül gondolkodtam, amikor el akartam jegyezni Charlotte-ot, ez a műsor magával ragadott. A naivság, infantilisság sajnos a való életben is jellemző rám” – mondta Simon, akit rajongói gyakran felkeresnek a fagyizóban.

"Tegnap Szombathelyről jöttek be hozzám, ha már erre jártak, akkor beugrottak egy 'simonságra', csípték a humoromat."