Mégis mit keresett Paris Hilton a cannes-i vörös szőnyegen?

Forrás: AFP/Bertrand Langlois -
Paris Hilton Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg celeb Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A címben szereplő mondat az első kérdésünk. A második az, hogy vajon ki hívta meg? A harmadik: miért pont a The Rover című film premierjén tette tiszteletét? Azért láthatóan elég jól érezte magát.

Paris Hilton láthatóan nagyon örült, hogy újra a világ egyik legnagyobb vörös szőnyeges eseményén fotóztathatja magát: csak úgy illegett-billegett a vakuk kereszttüzében a cannes-i filmfesztivál ötödik napján.

Forrás: AFP/Bertrand Langlois

Az amerikai celeblány egy időben szinte mindenhol ott volt és szinte midenki őt akarta - fotózni. Mióta Kim Kardashian vette át az ügyeletes celebkirálynő szerepét, Paris Hiltonról alig lehet hallani valamit. Az egyelőre nagy kérdés, ki és miért hívta meg a 33 éves celebet az eseményre. Sem mi, sem a külföldi lapok nem értik egyelőre az okát. A tippeket kommentben várjuk!

Forrás: AFP/Loic Venance

London Naomi Campbellel, Las Vegas Jennifer Lopezzel vágott vissza Cannes-nakhttp://www.life.hu/trend/20140519-naomi-campbell-szupermodell-a-tv-bafta-2014-es-jennifer-lopez-a-billboard-awards-dijatadon.htmlMájus 14-e óta nehéz levenni a szemünket a cannes-i vörös szőnyegről, pedig május 18-án két olyan díjátadóra is sor került, amelyen a sztárok mintha arra törekedtek volna, hogy csak rájuk figyeljünk.Trend--Infografika: minden idők legemlékezetesebb ruhái Cannes-bólhttp://www.life.hu/trend/20140517-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyeg-sztarok-ruhai-egy-infografikan.htmlLáttad már az összes emlékezetes cannes-i ruhát egy helyen? Mi már igen! Egy brit oldal szerkesztői infografikában mutatják meg, hogy 1953 és 2013 között melyek voltak azok a vörös szőnyeges darabok, amelyekre emlékezned kell.TrendOrigoMagyar kutyapuszi Cannes-banhttp://www.life.hu/kult/20140518-mundruczo-kornel-feher-isten-cimu-filmje-is-kapott-egy-jelolest-a-cannes-i-filmfesztivalon-a.htmlMundruczó Kornél Fehér Isten című filmje is kapott egy jelölést a cannes-i filmfesztiválon. A rendező azonban nem csupán a mozi színésznőjét, Psotta Zsófiát vitte magával a filmes seregszemlére, hanem egy másik szereplőt is, egy kutyát. A különleges delegáció persze nagy feltűnésnek örvendhetett.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.