A sorozat Berényi Claudiája két napot újra a csapattal forgathatott.

Ahogy a Life.hu is megírta, 16 év után januárban Ábrahám Edit úgy döntött, kiszáll a sorozatból. Karaktere azonban még nem tűnt el véglegesen, így két napot újra a csapattal forgatott – tudta meg a Bors.  

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

„Bár nem a stúdióban forgattunk, de így is jó volt újra a kollégákkal lenni. Nagyon élvezem a szabadságot, szeptembertől viszont tervezem, hogy újra munkába állok, de hogy pontosan mivel is szeretnék foglalkozni, az egyelőre maradjon az én titkom" – mondta a lapnak a színésznő.

A történet szerint Claudia a Comói-tó partján pihen szerelmével, ezért a Berényi Kft. ügyeit átmenetileg Attilára bízta, Claudia azonban annyira jól érzi magát a festői környezetben, hogy egyelőre nem tervezi a visszatérést, ami Miklósnak egyáltalán nem tetszik. Ez ugyanis egyet jelent azzal, hogy továbbra is Attila viszi a cég vezetését. Miklósnak jelenleg nincs érdekeltsége a Berényi Kft.-ben, ami rettentően bosszantja, érthető, hogy azon ügyeskedik, valamit visszaszerezzen abból, amit elveszített. Hogy ez sikerül-e neki, a sorozatból kiderül.